www.eurospapoolnews.com http://www.eurospapoolnews.com PRINT FORWARD PDF
TECHNICS AND APPLICATIONS / T&A Group TopLock: securizarea piscinei devine automată

O clapetă automată permite asigurarea unei piscine mai curate, mai sigure şi mai bine temperate. Prin urmare este vorba de un echipament cu funcţionalităţi importante atunci când bazinul este închis.

Pentru a garanta o securitate absolută, T&A a dezvoltat sistemul de  blocare şi deblocare 100% automat.
O simplă manipulare a acoperitoarei pentru a deschide sau închide piscina, acţionează sistemul Top’Lock. În acest fel utilizatorul este sigur că are întotdeauna o piscină securizată fără intervenţie manuală. Se obţine mai multă linişte şi o securitate cu adevărat activă.

Top’Lock este singurul sistem automat care este în conformitate cu standardul francez cu privire la securitate NF P 90-308. Acesta se instalează în momentul construirii piscinei. După care, la capătul piscinei sunt instalate piese de etanşare. Având o funcţionare simplă, Top Lock este simplu de instalat şi reglajul acestui sistem este indexat la  sfârşiturile curselor automate.

Fiind specializată în acoperitoare pentru piscine de peste 17 ani, firma T&A produce peste 2000 de acoperitoare pe an pe cale le distribuie peste tot în Europa şi în afara Europei.




- EUROSPAPOOLNEWS.COM

Doresc:
sã fiu contactat sã primesc o documentare completã sã cunosc tarifele

Societate :
Nume :
Mailul dumneavoastrã* : *
Numãr de telefon :
Introduceti codul de sigurantã * :

* Câmpuri obligatorii



©2024 Publi-info IMC - Unauthorized reproduction is forbidden
To be featured in this section, contact us