www.eurospapoolnews.com http://www.eurospapoolnews.com PRINT FORWARD PDF
PENTAIR AQUATIC SYSTEMS - Europe, Middle East and Africa Supraveghere la distanţă şi sistem de control pentru piscine

Conceput şi dezvoltat pentru a exploata tot ceea ce pompele noastre IntellFlo® pot să vă ofere, sistemul automat inteligent IntelliPool™ comandă şi optimizează pentru dumneavoastră, toate echipamentele Pentair, de la orice tip de smartphone, tabletă sau prin intermediul oricărui tip de acces la internet.

Toate componentele sistemului IntelliPool™  sunt conectate între ele utilizând o tehnologie fără fir (wireless) dotată cu un sistem de codificare unic, care face ca sistemul respectiv să fie lipsit de perturbaţii şi protejat împotriva oricăror interferenţe. Piscinele existente pot fi uşor echipate fără a necesita modificări complicate şi costisitoare. IntelliPool™  este singurul sistem capabil să trimită şi de asemenea să primească informaţii care provin de la echipamente cum ar fi pompa IntellFlo® sau clorinatorul IntelliChlor®, sau chiar de la piscina propriu-zisă în ceea ce priveşte calitatea apei din piscina respectivă. Aceste funcţii unice permit reglarea permanentă a tratării apei,  stabilirea celei mai bune viteze a pompei în funcţie de toţi parametrii aferenţi mediului înconjurător, favorizând protecţia mediului, prin optimizarea economisirii energiei, a calităţii filtrării, a frecvenţei de spălare a filtrului, a încălzirii, şi a duratei de viaţă a tuturor echipamentelor şi în special a IntelliChlor®, acestea fiind activate în mod corespunzător, numai la momentul potrivit, pentru o durată adaptată.

În sfârşit, comanda la distanţă (telecomanda) unei supape automate de spălare a filtrului « push-pull », sau chiar controlul efectelor luminoase preferate asigurat de proiectorul cu LED-uri „intellibrite 5Gcolor”, sunt posibile de acum înainte.

Pentru profesionişti, IntelliPool™  oferă consultanţă şi control la distanţă faţă de parcul său de piscine, permiţând în acest fel optimizarea tuturor deplasărilor. Într-adevăr, toate informaţiile referitoare la piscine şi la echipamentele acestora sunt comunicate în timp real. Totuşi, în funcţie de parametrizarea aleasă, IntelliPool™  poate trimite profesioniştilor, precum şi proprietarilor email-uri sau sms-uri de alertă ori de câte ori o anumită valoare se îndepărtează de valoarea ideală, sau chiar raporturi zilnice care să cuprindă toate informaţiile referitoare la bazin.

Pe scurt, IntelliPool™  este un sistem unic dezvoltat de Pentair, care vizează toate economiile posibile, fie că este vorba de economie de energie, de apă, de întreţinere a piscinei, de produse chimice sau de timp.




- EUROSPAPOOLNEWS.COM

Doresc:
sã fiu contactat sã primesc o documentare completã sã cunosc tarifele

Societate :
Nume :
Mailul dumneavoastrã* : *
Numãr de telefon :
Introduceti codul de sigurantã * :

* Câmpuri obligatorii



©2024 Publi-info IMC - Unauthorized reproduction is forbidden
To be featured in this section, contact us