cz.eurospapoolnews.com http://cz.eurospapoolnews.com PRINTFORWARD PDF
FLUVO SCHMALENBERGER GMBH CO Protiproud Rondo a kaskádová sprcha Cobra

Plavací protiproudy Fluvo® Rondo a Rondo NT jsou známé pro svou schopnost simulovat stimulační sílu horských potoků.


Po verzi z ABS plastu, poté verzi z kartáčovaného nerezu, nabízí nyní značka čelo s protiproudem z leštěného nerozového materiálu 316Ti. Jeho lesklá plocha ještě více zhodnotí použitý bazén.


Pomocí nastavitelného průtoku až 60 m3/h může být účinek plně stimulační, masážní a relaxační pro celé tělo. Jak klidný proud, tak dravá řeka, podle toho, zda chcete naplno trénovat, nebo se uvolnit několika klidnými tempy.


Intenzita proudu je snadno nastavitelná a je rovněž možné jej nechat jemně perlit přidáním bublinek vzduchu. Bezdrátové ovládání zařízení s protiproudem (verze NT) je nejenom velmi příjemné a spolehlivé, ale umožňuje rovněž využití s ostatními jednotkami jako hydromasáž a kaskádová sprcha (verze WK Vario).

 

Kaskádová sprcha Cobra značky Fluvo®, z kartáčovaného nerezu 316Ti, je nyní dostupná ve třech velikostech : 40, 60 a 80 cm, a může tak být přizpůsobena jakékoliv velikosti bazénu.


Tato sprcha oblých tvarů s širokým hrdlem dokonale napodobuje vodopád tím, že vytváří silnou a jednolitou vodní záclonu až k hladině bazénu, pomocí nastavitelného průtoku až 700 l/min., a zajišťuje tak stimulační, masážní a relaxační efekt.
 




- EUROSPAPOOLNEWS.COM

Já si přeji:
být kontaktovaný dostávat kompletní dokumentaci obdržet váš ceník

Firma :
Příjmení :
Váš email* : *
Váš telefon :
Vložte bezpecnostní kód* :

* Povinná pole



©2024 Publi-info IMC - Unauthorized reproduction is forbidden
To be featured in this section, contact us