cz.eurospapoolnews.com http://cz.eurospapoolnews.com PRINTFORWARD PDF
MONDIAL PISCINE Jednoduché, rychlé a odolné řešení

JEDNODUCHÉ, RYCHLÉ A ODOLNÉ ŘEŠENÍ

Koncept bazénů Mondial Piscine je založen na polypropylenových panelech ztraceného bednění, které jsou vyztuženy betonem. Námi vyvinuté řešení je jedním z mála na trhu, které obdrželo technické osvědčení výzkumného centra pro stavební technologie CSTB (Centre Scientifique des Techniques du Bâtiment). Na konstrukci bazénu poskytujeme desetiletou výrobní záruku. Námi použitý materiál též plně odpovídá francouzské normě BAEL (týkající se kvality použitého betonu).
         

Výška našich panelů je 1,2 nebo 1,5 metru a při své šířce 1 metru a tloušťce 15 centimetrů váží pouhých 14 kilogramů. Jsou vyráběny na vstřikovacím lisu o síle 1700 tun. Díky stavebnicové konstrukci je z nich možné vybudovat jak plavecké bazény, tak bazény s hloubkou pro potápění.


Soustava vertikálních výztuží navařených na mřížovinu dna a horní horizontální výztuže zaručuje samonosnost a odolnost celé jednolité konstrukce. K provedení výkopu stačí 20 centimetrů od plánované stěny bazénu.

 

Pomocí speciálně vyvinutých lišt se dají panely snadno sestavit. Horní hrana bazénu je v jedné rovině díky destičkám, které se dají výškově nastavit a samy se vyrovnávají. Systém licích žlabů umožňuje rychlé vytvoření dvou obvodových věnců a umístění obrubových kamenů před provedením samotné betonáže.


Polypropylenové panely jsou průchodkami a dalšími potřebnými součástkami osazovány již ve výrobním závodě. Libovolně sestavitelné bazénové schody jsou také z vyztuženého betonu a tak tvoří s celou konstrukcí bazénu jednolitý blok.




- EUROSPAPOOLNEWS.COM

Já si přeji:
být kontaktovaný dostávat kompletní dokumentaci obdržet váš ceník

Firma :
Příjmení :
Váš email* : *
Váš telefon :
Vložte bezpecnostní kód* :

* Povinná pole



©2024 Publi-info IMC - Unauthorized reproduction is forbidden
To be featured in this section, contact us