cz.eurospapoolnews.com http://cz.eurospapoolnews.com PRINTFORWARD PDF
PENTAIR AQUATIC SYSTEMS - Europe, Middle East and Africa Dálkové monitorování a kontrolní systém pro bazén

Inteligentní automatika IntelliPool™  byla navržena a vyvinuta k využití všeho, co Vám naše čerpadla IntellFlo® mohou nabídnout a řídí a optimalizují pro Vás veškerá zařízení Pentair z jakéhokoliv smartphonu, tabletu nebo přístupu na internet.

Všechny komponenty systému IntelliPool™  jsou vzájemně propojeny pomocí bezdrátové technologie a vybavené jedinečným systémem kódování, který eliminuje rušení a chrání přístroj před veškerými interferencemi. Stávající bazény mohou být snadno dovybaveny bez nutnosti nákladné a těžké úpravy. IntelliPool™ je jediný systém schopný odeslat a také přijmout informace ze zařízení, jako jsou čerpadla IntellFlo®, nebo přístroj na chlorování IntelliChlor®, nebo ze samotného bazénu co se týče kvality jeho vody. Tyto jedinečné funkce umožňují průběžné nastavování úpravy vody, ideální rychlosti čerpadla v závislosti na všech parametrech prostředí, při upřednostňování ochrany životního prostředí, optimalizace úspory energie, kvality filtrace, frekvence čištění filtru, přitápění a životnosti všech přístrojů, zejména zařízení IntelliChlor®, a jejich aktivací pouze v případě potřeby, ve správný okamžik a na vhodnou dobu.

Konečně dálkové ovládání automatického ventilu čištění filtru „tlačit-táhnout“ (push-pull), nebo i kontrola Vámi oblíbené hry světel nabízené projektorem LED intellibrite 5Gcolor, jsou nyní možné.

Pro profesionály nabízí IntelliPool™ konzultace a dálkové ovládání bazénového parku, čímž optimalizuje potřebu přemisťovat se. V podstatě veškeré snímání informací o bazénu a jeho zařízení se provádí v reálném čase. Avšak v závislosti na zvolených parametrech je IntelliPool™ schopen poslat profesionálům stejně jako vlastníkovi email nebo sms s varováním pokaždé, když se nějaká hodnota odchýlí od hodnoty ideální, nebo i denní zprávu obsahující všechny informace o bazénu.

 

Souhrnem lze říci, že jedinečný systém IntelliPool™  vyvinutý firmou Pentair sleduje veškeré možné úspory, ať už se jedná o energii, vodu, údržbu bazénu, chemické produkty, nebo čas.




- EUROSPAPOOLNEWS.COM

Já si přeji:
být kontaktovaný dostávat kompletní dokumentaci obdržet váš ceník

Firma :
Příjmení :
Váš email* : *
Váš telefon :
Vložte bezpecnostní kód* :

* Povinná pole



©2024 Publi-info IMC - Unauthorized reproduction is forbidden
To be featured in this section, contact us