cz.eurospapoolnews.com http://cz.eurospapoolnews.com PRINTFORWARD PDF
HYDRA SYSTEME - GROUPE NEXTPOOL ODYSSEA

Hydra SystemeFirma HYDRA SYSTEME uvádí na trh svůj nový koncept odsuvného nadzemního krytu:

 

ODYSSEA je odsuvný nadzemní kryt poháněný motorem, zcela autonomní a bez vodících lišt, schopný pokrýt bazény jakýchkoliv forem. Nicméně přidat vodící lištu je možné v případě svahu nebo zakřivených obrubní.

 

Je vybavený elektrickým motorem, který pohání mechanismus krytu a uživateli poskytuje skutečný komfort, protože stačí otočit klíčem, aby se celý kryt odsunul a uvolnil prostor okolo bazénu.

 

Díky své mimořádně pevné konstrukci a synchronizaci koleček se kryt pohybuje tam a zpět rovnoběžně s osou bazénu. Toto řešení tedy již nevyžaduje instalaci vodících lišt, které mohou vizuálně zhoršit okraje bazénu.

 

Je vybaven solárním panelem o velmi vysokém výkonu, který napájí systém přemisťování klapky a tubulární motor krytu, takže ODYSSEA funguje bez napájecího kabelu a napájecího terminálu, čímž je zachována estetika bazénu.

 

Je jednoduchá na instalaci a je dodávána předem sestavená včetně elektrického propojení, aby ji bylo možné optimálně instalovat v rekordním čase. Její lišty jsou kvality značky NF, aby byla zajištěna bezpečnost.




- EUROSPAPOOLNEWS.COM

Já si přeji:
být kontaktovaný dostávat kompletní dokumentaci obdržet váš ceník

Firma :
Příjmení :
Váš email* : *
Váš telefon :
Vložte bezpecnostní kód* :

* Povinná pole



©2024 Publi-info IMC - Unauthorized reproduction is forbidden
To be featured in this section, contact us