Výzkumu a Distributora

Ovládání bazénu, domu a zahrady pomocí jediné aplikace
Italská společnost FAVARETTI navrhuje a vyrábí bezpečnostní zakrývací systémy bazénů vhodné pro všechny potřeby. Vyvinula rovněž mobilní aplikaci MyFavaretti, jejíž pomocí lze ovládat jak kryt bazénu, tak připojená zařízení bazénu, zahrady či domácnosti. Aplikaci je...
Účinný těsnicí prostředek na opravu trhlin
Společnost Marlig Industries Inc., specialista na opravy trhlin od roku 1980, uvádí Fix A Leak, vysoce koncentrovaný těsnicí prostředek pro bazény, lázně a vířivky. Výrobek se používá k zatěsňování bazénových instalací a konstrukcí a je prodáván po celém světě. Je...
Dva nové roboty TORNAX PRO v SCP!
Roboty TORNAX PRO od firmy Zodiac přichází se 2 novými modely navrženými pro SCP, katalog 2017. Jde o roboty Tornax RT PRO 2100 a PRO Tornax RT 3250.
Pleatco FilterWash - Účinná tableta, která udělá práci za vás
Společnost Pleatco představuje novou šumivou, čisticí tabletu FilterWash s rychlým účinkem, která díky speciálnímu složení pronikne hluboko do každé opakovaně použitelné filtrační vložky a odstraní nahromaděné nečistoty, jako například tělová mléka, opalovací...
Zrcadlové bazény SOLEO
Zrcadlové bazény jsou nejnovějším přírůstkem společnosti Soleo. Tato technologická inovace vyvinutá společností RP Industries výhradně pro systémy Soleo umožňuje mnohem rychlejší a ekonomičtější instalaci zrcadlového bazénu. Bezbřehé bazény jsou jedním z...
Dodání bazénů Albistone G2 QBIG nyní ještě snadnější
Společnost ALBIXON kompletně revidovala logistiku svých bazénů Albistone G2 QBIG. Jejich doprava je nyní snadná díky inteligentnímu logistickému systému, který umožňuje dosažení úspor až do výše 90% nákladů na dopravu!
Pro analýzu kontrolované vody!
Provozování automatizovaného systému pro úpravu vody si vyžaduje mnoho zdlouhavých manipulačních kroků: navrtání potrubí, nainstalování objímek, těsnění, atd.
Nový multifunkční jednorázové dávky od CTX Professional: snadná volba pro údržbu bazénu
Společnost CTX Professional přináší nový systém pro dezinfekci bazénů: multifunkční jednorázové dávky obalené filmem rozpustným ve vodě. Jde o velmi účinný systém: stačí dvě jednorázové dávky týdně a voda v bazénu vydrží průhledná a zdravá (až do objemu 60 m3).
Bezkonkurenční čištění s robotem Zenit 12!
Robot DOLPHIN ZENIT 12 společnosti Maytronics se stal exkluzivním artiklem SCP Europe! S trojitým aktivním kartáčem, který stírá a eliminuje řasy a bakterie, jsou dno a boky bazénu do 10 m vyčištěné bez námahy.
Hayward: nové možnosti „veřejného“ sortimentu
Získáním společností Kripsol a Sugar Valley v roce 2016 byla společnosti Hayward Pool Europe otevřena možnost nabídnout komplexní škálu produktů v souladu s evropskými právními normami, vhodných zejména pro kolektivní bazény (velké veřejné bazény nebo vnější hotelové...
VICTORIA PLUS SILENT: nová generace filtračních čerpadel ASTRALPOOL
Nová generace bazénových čerpadel AstralPool VICTORIA PLUS Silent je dalším vývojovým stádiem řady VICTORIA PLUS, jež má vyšší výkonnost spojenou s nízkou hladinou hluku.
Nové, téměř neviditelné tepelné čerpadlo INDOOR!
Společnost Polytropic představuje nové tepelné čerpadlo pro bazény určené k instalaci uvnitř domů. INDOOR je velmi tiché čerpadlo, na které mezi ostatním vybavením téměř zapomenete.
Sortiment JUST SALT se vyvíjí
Známé pro svou spolehlivost a efektivitu, produkty řady JUST společnosti POOL TECHNOLOGIE pro sezónu 2017 vylepšily své vlastnosti. Tři elektrolyzéry JUSTSALT, JUSTSALT DUO a JUSTSALT PRO jsou od nynějška opatřeny podsvíceným grafickým LCD displejem a novými funkcemi.
PLEATCO ADVANCED SPA: Speciální kartušové filtry pouze pro vířivky!
Zatímco kartušové filtry využívají stejné konstrukce i materiály jak pro bazény, tak pro vířivky, společnost Pleatco vyvinula a úspěšně  vytvořila vysoce účinný kartušový filtr speciálně přizpůsobený vířivkám.
AquaJack™, patentovaná řada vysavačů pro všechny bazény
Společnost Ningbo Poolstar představila novou řadu elektrických vysavačů AquaJack™. Jsou dostupné ve 3 variantách, přizpůsobené všem typům bazénů, mají jedinečný přímý patentovaný sací systém, který jim umožňuje zachytit větší kusy nečistot v předním filtru a...