FlagVechea piscină, tovarăşă fidelă în weekendurile estivale bine meritate,  începe să se deterioreze: apar primele infiltraţii care devin din ce în ce mai invazive, inestetice şi dăunătoare.

Este timpul să schimbaţi piscina... sau poate că nu!

Într-adevăr, se pare că noul înveliş FLAGPOOL din PVC le poate reda piscinelor frumuseţea de altă dată.


Acest produs poate fi adaptat perfect  pentru piscinele private şi publice (acoperite şi neacoperite) de construcţie recentă, dar este potrivit şi pentru reamenajarea vechilor instalaţii şi pentru renovarea piscinelor vechi acoperite cu învelişuri din diverse materiale (plăci de ciment, mozaic, lac, etc.).

FlagCu ajutorul acestui înveliş, este asigurată impermeabilitatea totală a bazinului, rezolvând problemele cauzate de infiltraţii sau de pierderile de apă.

Piscină reparată şi foarte frumoasă

Piscina trebuie să se integreze în mod armonios şi discret în mediul înconjurător,  şi de aceea învelişul respectiv este oferit în două game: o gamă care cuprinde treisprezece nuanţe noi toate de tip uni şi o gamă cu imprimeu de tip mozaic (Mosaico) sau marmură (Marble).

Blu Mosaic (mozaic albastru), Green Mosaic (mozaic verde) şi Marbella Blu (marmură albastră) reproduc în mod fidel un înveliş din mozaic, iar Imperial Marble (marmură imperială) (Pearl Black(negru perlat), Sky Blue(albastru ciel) şi White Florence (alb de Florenţa)) garantează efectul  de marmură fără  dezavantajele utilizării şi a costului aferent dalelor din marmură veritabilă.

Învelişul FLAGPOOL nu este afectat de modificări moleculare în decursul timpului. Formula acestuia, care include un tratament denumit BIO-SHIELD îi garantează rezistenţa la micro-organisme (ciuperci, bacterii, spori), împiedicând proliferarea acestora.

Garanţia de zece ani a acestui produs este ne-descrescătoare.

 

 

Flag Flag