Produse si echipamente

Noua pompă şi noul curăţitor prezentate de SCP
Dintre noile produse introduse de SCP, distribuitor de piscine şi de spa-uri, amintim pompa cu turaţie variabilă şi curăţitorul automat de piscine. Pompa Superpool II VS, cu turaţie variabilă de înaltă performanţă, este prezentată ca fiind ideală pentru piscinele noi, precum şi...
Întreţinerea apei din piscină pre dozată, simplificată
CTX prezintă capsulele tip mono-doză hidrosolubile 3 în 1, destinate întreţinerii apei pe baza a 3 caracteristici. Având un efect imediat, dozele Care Pods acţionează asupra turbidităţii apei, elimină fosfaţii, precum şi apariţia spumei.
Carcasă universală pentru obloane Aquatop
În vederea facilitării instalării carcaselor şi a reglării acoperitoarelor sale montate deasupra solului şi scufundate, T&A vă oferă ca versiune standard o carcasă universală care are rolul de a controla întreaga sa gamă de motoare. În funcţie de tipul de montare, aceste motoare de...
Hexagone integrează o cameră video în robotul pentru curăţarea piscinelor Chrono MP4
Pentru a rămâne în prima linie a inovaţiei şi pentru a satisface nevoile de utilizare în piscine publice şi colective, Hexagone a integrat foarte recent o cameră Sony, în robotul său Chrono MP4.
Marlin, robotul pentru piscine puternic, fără cablu de alimentare
„Zucchetti Centro Sistemi S.p.A.” şi-a prezentat la Lyon cea mai recentă inovaţie, robotul pentru piscine Marlin. Acest robot nu necesită cablu de alimentare şi se reîncarcă în apă în mod independent.
SHOTT INTERNATIONAL – LINIA PREMIUM
Firma Shott International Srl, o întreprindere italiană, lider în domeniul producţiei de filtre şi de accesorii pentru piscine, prezintă pentru sezonul 2014 /2015, noua sa linie Premium de filtre de nisip.  
Darlly lansează extragerea tip loterie cu câştigarea de filtre gratuite prin înregistrare pe pagina web
Specialistul în filtre, Darlly Europe vă oferă şansa de a câştiga filtre Darlly în valoare de 500 Euro  în cadrul unei extrageri gratuite tip loterie, în schimbul înregistrării pe pagina web a companiei: www.darllyeurope.com.
AquaChek trece testul…
AquaChek TruTest Spa evaluează în mod automat culoarea reacţiei bandei de testare şi afişează un rezultat precis al testării pe ecranul LCD.
 Opţiuni tip Pachet pentru hamamurile de familie Mr Steam MS
Procopi oferă o gamă de generatoare pentru hamamurile de familie, dotate cu multiple accesorii. Generatoarele de abur Mr Steam din seria MS oferă o gamă largă de accesorii:  un nou controller iTempo/iTempo Plus încorporat cu ecran digital, telecomandă iGenie, manşon pentru abur cu...
Gama PAC CLIMEXEL MZI « ZUBADAN »
PROCOPI s-a asociat cu Mitsubishi, unul din liderii mondiali în domeniul aerului condiţionat, pentru a crea o gamă cu totul nouă de pompe de căldură pentru piscine, CLIMEXEL, folosind tehnologia Mitsubishi « ZUBADAN ». Acestea din urmă (M.Z.I) au în general aceleaşi caracteristici ca...
Noua gamă de proiectoare cu LED-uri subacvatice pentru piscine
AstralPool lansează LumiPlus Design, o gamă de proiectoare cu LED-uri subacvatice care combină tehnologia avansată cu LED-uri şi designul inovator. Aspectul şi dimensiunile mici ale acestora (diametrul mai mic decât cel aferent proiectorului PAR56 LED) le permite să se integreze perfect la...
Pahlén lansează Auto-UV75 pentru dezinfecţia eficientă a piscinelor publice şi private
Pahlén produce şi comercializează produse pentru piscine din anul 1967. Prin intermediul distribuitorilor şi comercianţilor cu amănuntul, Pahlén oferă echipamente pentru piscinele publice, pentru piscinele din hoteluri şi pentru piscinele private.
Accesibil, puternic, versatil, aspiratorul pentru piscine Pool Blaster Catfish le are pe toate !
Aspiratorul pentru piscine Pool Blaster Catfish este diferit de orice alt tip de aspirator pentru piscine şi spa-uri disponibil la momentul de faţă. Combinând un design uşor, portabil cu o putere de aspiraţie şi de curăţare fără egal, este unealta ideală pentru orice tip de produs...
AQUAVIA prezintă Spa-ul Cub
Fiind bazat pe gama de produse ECOSPA, modele prevăzute cu o izolaţie dublă pentru a obţine în acest fel spa-uri mai economice,  Spa-ul Cub este un spa elegant, dotat cu linii pure şi robuste, şi proiectat pentru a oferi odihnă şi relaxare pentru patru persoane.
Sistem de filtrare compact
MINI5 este un sistem compact de filtrare pentru piscine, care permite evitarea lucrărilor de instalare şi se adaptează la orice tip de piscină, fie că aceasta este confecţionată din lemn, este detaşabilă, montată îngropat sau este prevăzută cu liner.