Zatímco kartušové filtry využívají stejné konstrukce i materiály jak pro bazény, tak pro vířivky, společnost Pleatco vyvinula a úspěšně  vytvořila vysoce účinný kartušový filtr speciálně přizpůsobený vířivkám.

 

Všechny náhradní filtry Pleatco Advanced Spa jsou vyráběny z vědecky navržené filtrační tkaniny zesílené na 90 g.
Tato specifická tkanina s vysokou hustotou extrémně jemných filtračních vláken – unikát společnosti Pleatco – zlepšuje průtok vody, zvyšuje kapacitu zadržování nečistot, jakož i životnost filtrační vložky.

 

Tissu filtrant fibre tissu filtrant PLEATCO

 

Díky jemnosti vláken a sofistikované výrobní technologii má tato nová filtrační tkanina větší plochu pro akumulaci vlhkosti.

 

 

Tato tkanina, vyvinutá pro prostředí s teplou vodou a vysokou koncentrací plavců, dokáže zachytit větší množství olejů, krémů a jiných nečistot.


Během čištění textura filtrační tkaniny umožňuje odstranit většinu zachycených nečistot a maximálně tak obnovit původní účinnost filtru.

 

Tyto nové pokročilé filtry lze takto jednoduše a efektivně čistit a zlepšit tak sílu průtoku vody, omezit údržbu a prodloužit intervaly mezi čištěním.

 

Kromě toho mají tyto kartušové filtry speciální jádro Free Flow Core, které zajišťuje větší průtok vedoucí k lepší výkonnosti trysek.

 

cartouches filtrantes ADVANCED SPA PLEATCO


Kombinace nové filtrační tkaniny Pleatco Advanced a jádra Pleatco Free Flow Core vytváří výkonný filtrační systém, jenž umožňuje rychlé, vysoce účinné a opakovatelné čištění.