Victoria Plus Silent

Nová generace bazénových čerpadel AstralPool VICTORIA PLUS Silent je dalším vývojovým stádiem řady VICTORIA PLUS, jež má vyšší výkonnost spojenou s nízkou hladinou hluku.

 

Toto samonasávací čerpadlo s výkonem 0,5 až 3 kW je vybaveno jednofázovými a třífázovými motory (krytí IP55) a je vyrobeno z termoplastických materiálů poslední generace.

 

Součástí motoru čerpadla je příruba velkého průměru odolná vůči axiálním silám, díky které je přístroj vysoce spolehlivý.

 

Jeho optimalizovaná hydraulika (přímý výstup) zajišťuje sníženou hladinu hluku, jež je menší než 70 dB(A). Došlo zde rovněž k využití kvalitnějších materiálů pro výrobu velkého předního ložiska motoru.

Pro větší odolnost byla také vylepšena fixace a čerpadlo je opatřeno upevňovacím šroubem na víku ventilátoru a novým podstavcem.

Victoria Plus Silent is easy to use and maintain thanks to the built-in pre-filter with two levers that enable users to remove the pre-filter basket without the need for a special spanner.

 

Praktické užití: čerpadlo VICTORIA PLUS Silent je jednoduché na použití i údržbu, a to díky předfiltru se dvěma úchyty na krytce. Uživateli je rovněž umožněno vyjmout koš, aniž by potřeboval jakýkoli klíč.
Čerpadlo bylo navrženo a vyrobeno v Evropě.

 

Victoria Plus Silent

Victoria Plus Silent

 

 

 

 

 

Victoria Plus Silent