AQUACLINIC

Dosaclinic Tablet je nový koncept vyvinutý společností Aquaclinic, umožňující programovatelné ovládání systému dávkování chemických látek.

 

Fungování je řízeno pokročilou elektronickou jednotkou, která umožňuje celkové naprogramování systému v závislosti na potřebách instalace, řízení, výstrah a vzdáleného připojení.

Elektronika optimalizuje dobu trvání filtrace v závislosti na teplotě vody, jakož i řízení časů spouštění instalace, čímž výrazně snižuje spotřebu energie.

 

Jednotlivé modely umožňují využití již existující externí řídicí jednotky, nebo i funkci samostatné řídicí jednotky dávkování; zejména při hodnocení proporcionálního dávkování má každý z těchto modelů nesrovnatelnou výhodu bezproblémové komunikace jednotné elektroniky.

 

Technologie je dostupná v několika verzích: základní model a modely s integrovaným systémem řízení pH a chlóru pomocí měření redox potenciálu, nebo přímo s amperometrickou či potenciostatickou sondou.


Společnost se dále zaměřuje na rozvoj high-tech technologií v oblasti řízení a nastavení dávkování chemických látek pro úpravu vody, které zaručí komplexní hygienickou i sanitární bezpečnost uživatelům a provozovatelům bazénů.