BAUCHEMIEPlastický beton Oxal RM – novinka společnosti Bauchemie na českém trhu.


Společnost Bauchemie se na českém trhu specializuje na poradenství a sanace historických budov, dále na hydroizolace, produkty pro stavbu a technologie pro tvorbu umělých skal a Art betonu.


Nyní uvádí na trh plastický beton OXAL RM. Přestože v Evropě se tento druh betonu používá řadu let, v ČR je stále novinkou. A právě zajímavé reference ze zahraničí, možnost systémových řešení, výjimečného vzhledu a možnost individuálního přístupu vedly společnost Bauchemie k tomu, že se rozhodla použít plastické betony pro wellness provozy v Čechách a na Slovensku.  


Pomocí plastického betonu lze zatraktivnit interiérový i exteriérový prostor aquaparků, bazénů, saun, lázní i koupališť. Kombinace materiálů umožňuje vznik originálních imitací pískovcových skal a vápencových útvarů, jejichž povrch je odolný proti vnikání vody a vlhkosti, vůči otěru, promáčknutí, solím a chloridům. Kromě imitací skal, pískovců či opracovaných kamenů lze vytvářet schody, balustrády, sochy, skelety, ale i umělé stromy nebo filmové kulisy. 

 

 

 

ABAS

 

 

 

 

[email protected] 

www.abascr.cz