catfish1Vysavač Pool Blaster Catfish se svými parametry významně odlišuje od ostatních, v současnosti dostupných vysavačů pro bazény a vířivky.

Spojuje v sobě lehkou konstrukci s nekompromisním sacím a čisticím výkonem, a stává se tak ideálním řešením pro jakékoliv použití ve vodě – je dostatečně malý pro snadnou manipulaci ve vířivce či fontáně, ale dostatečně silný pro čištění nadzemních i zapuštěných bazénů, navíc si snadno a účinně dokáže poradit i s nejhoršími nečistotami, jako jsou listy, jehličí, písek, vlasy, kamínky, větvičky, žaludy a mrtvé řasy a to jak na dně, tak schodech, prostorech kolem žebříků a odtoků, v rozích apod.

Díky technologii Max Cone se veškeré nečistoty zachycují do vaku, který se snadno vyjímá a vyprazdňuje a je možné ho využívat opakovaně.


Vysavač je konstruován tak, aby jej bylo možné použít s přívodní šňůrou i bez ní a je vybaven výkonnou dobíjecí baterií, která dovoluje až 45 minut nepřetržité činnosti a poté se nabije za 3-4 hodiny. V případě využití čisticí trysky o průměru 2,54 cm se z vysavače stává výkonný bodový čistič, který hladce dosáhne do rohů a spár. Nově je vybaven spínacím tlačítkem On/Off se snadnou západkou.