monoblock

Společnost Starline, nizozemský výrobce polyesterových bazénů, předstuje nový model bazénu z výrobní řady Monoblock.

 

Bazén s názvem NOVA 60 má rozměry 3 x 6 metrů a hloubku 1,5 metru, což z něj dělá ideálního kandidáta pro malé zahrady. Bazén je vybaven speciálním skimmerem, který umožňuje udržovat zvýšenou hladinu vody, aniž by bylo nutné využít vyrovnávací nádrž. Na rozdíl od bazénů vybavených přepadovým žlábkem tento skimmer zajišťuje téměř neslyšný odvod vody do filtračního systému. Bazén je rovněž vybaven rovným schodištěm po celé jeho šířce, v níž je nově zabudováno podhladinové uložení lamelového krytu Roldeck.

 

 

monoblockNení již proto nutné počítat s výklenkem za bazénem, systém navíc umožňuje také instalaci do již hotových bazénů.

 

Dno i stěny bazénu jsou vyrobeny z kompozitního polyesteru poslední generace, tvořeného 7 vrstvami, které zajišťují maximální tepelnou izolaci. Tyto bazény splňují nejpřísnější evropské požadavky na kvalitu a umožňují také zákazníkům vybírat bazén podle estetických požadavků v několika různých barvách : Bílá, světle modrá, modrá, světle šedá a antracit. Výrobce v současné době nabízí v rámci této řady třicet různých modelů.