hurricaneSpolečnost AstralPool uvádí na trh novou řadu nejmodernějších elektronických robotů na čištění bazénů s širokou nabídkou čisticích programů.

 

Součástí řady jsou 4 modely:  Hurricane 3 (čistí dno, výklenky a stěny), Hurricane 5 (čistí dno, výklenky, stěny a hladinovou linku, navíc má dálkové ovládání) a Hurricane 7DUO (umí čistit dno bazénu, výklenky, stěny a hladinovou linku, má dálkové ovládání a dva trakční motory).

 

Celý sortiment je plně kompatibilním s jakýmkoliv externím časovým spínačem, ať analogovým nebo digitálním. U modelu 7DUO je vestavěný časový spínač součástí standardního vybavení.

 

 

Roboty na čištění bazénu Hurricane nabízejí nejmodernější elektronické vybavení na hurrican filtre robot piscinetrhu, díky němuž si mohou uživatelé vybírat mezi třemi programy čištění v závislosti na aktuální potřebě.

 

Robot je navíc vybaven řadou funkcí – umožňuje na příklad výběr tvaru bazénu a využívá otočný systém, detektor překážek a zobrazení stavu filtrů. U všech modelů jsou použity filtry 2 v 1, které je možné využít jak na úvod sezóny, tak při každodenním čištění bazénů. Díky systému Aquasmart s patentovaným algoritmem robot dokáže najít způsob, jak vyčistit co největší plochu v nejkratším čase, a je proto velmi rychlý a efektivní.