FlagStarý bazén, věrný společních zasloužených letních víkendů, začíná vykazovat známky chátrání: objevují se první prosaky a stávají se čím dál tím běžnější, nevzhlednější a škodlivější.


Je na čase vyměnit bazén... nebo možná ne !

Protože nový povlak FLAGPOOL z vyztuženého PVC má ambice obnovit původní krásu bazénu.


Tento výrobek se perfektně hodí pro soukromé a veřejné bazény (vnitřní i venkovní) postavené nedávno, ale stejně tak je vhodný i pro obnovení starých zařízení a obnovení starých bazénů potažených různými materiály (dlaždice, mozaiky, lak, atd.).


FlagÚplná vodotěsnost bazénu je tímto povlakem zajištěna, což řeší problémy vznikající z prosakující vody nebo ztrát vody.


Opravený bazén je celý krásný

Bazén se musí hladce a diskrétně integrovat do rámce prostředí, proto je tento povlak nabízen ve dvou řadách: řada třinácti nových sjednocených odstínů a řada tištěných mozaik (Mosaico) nebo mramoru (Marble).


Blu Mosaic, Green Mosaic a Marbella Blu věrně reprodukují mozaikový povrch, zatímco Imperial Marble (Pearl Black, Sky Blue a White Florence) zajišťují efekt mramoru bez nevýhod instalace a ceny desek z pravého mramoru.

Povlak FLAGPOOL nepodléhá molekulárním změnám v průběhu času. Jeho složení včetně úpravy BIO-SHIELD mu zajišťuje rezistenci vůči mikroorganismům (houbám, baktériím, sporám) a zabraňujíc jejich šíření.

Desetiletá záruka na tento výrobek se nesnižuje.

 

 

Flag Flag