Od počátku roku doplnila společnost Zodiac Pool Care Europe svoji výrobkovou řadu elektrických robotů VORTEX™, když na trh uvedla prvního robota s pohonem všech 4 kol, to nejlepší z bazénových robotů, prostě pohon na všechna kola pro bazénové zařízení! Nejedná se o automobil, ale o elektrického bazénového robota.

robot Vortex 4WD

 

Čtyři poháněná kola znamenají lepší pokrytí bazénu, lepší překonávání překážek, optimalizovanou přilnavost ke všem typům den a rychlejší čištění. Tento poslední model je vybaven vývojovým prvkem, nadále osazovaným také na roboty VORTEX 3 a VORTEX 4: patentovaným ActivMotion Sensor™, automatickým korektorem dráhy, 3D čidlem, které optimalizuje čištění a snižuje fenomén zamotání kabelu.

 

Tento elektrický robot pro jakýkoliv povrch je určen pro všechny typy bazénů do rozměru 12 m x 6 m. Samozřejmě nabízí stejné výhody jako předcházející modely: snadno přístupnou filtrační nádobu s velkým objemem a snadnou údržbou, dvojité zabezpečení a elektronickou ochranu motorů, s 20sekundovým zastavením v případě zablokování nebo provozu na suchu, 2letou záruku, a zvláště konstantní a výjimečné cyklonové nasávání. Příslušenství robota tvoří ovladač se 2 čisticími cykly, filtrační nádoba a transportní vozík.