Po posledním světovém veletrhu bazénů v Lyonu v listopadu loňského roku, společnost Megagroup představila nové rozšíření řady pískových filtrů o tři nové kolekce produktů: Mega MF pískový filtr z polyethylenu, Maitec RTM pískový filtr z polyesteru a filtr Mega FSB Top a Side pískový filtr.
MEGA GROUP - maga mf filtres à sable

Mega MF pískové filtry z polyethylenu
Mega MF pískové filtry z vysokohustotního polyethylenu jsou k dispozici s komorami Top (MFV) nebo Side po straně (MFS) v několika verzích o průměru od 425 mm až do 875 mm a jsou speciálně určeny pro většinu domácích bazénů nebo lázní. Použití vysokohustotního polyethylenu je zárukou dlouhé trvanlivosti a je na ně poskytována záruka 5 let. Všechny filtry jsou testované ve výrobní továrně při tlaku 4 barů.
Nově navržený upevňovací uzavírací systém, který se používá pro kryt pro verzi Top a Side, obsahuje také tlakoměr a zapojovací sadu.


MEGA GROUP - Filtre
 à sables de série RTM

Maitec RTM pískové filtry z polyesteru
Nové pískové filtry z řady RTM jsou vyráběné vstřikováním polyesterové pryskyřice (skelná vlákna první třídy), vyztuženého polyesteru, který je určen speciálně pro domácí bazény. Nádrže jsou vyráběny vstřikováním polyesterové pryskyřice. Díky použití této výrobní technologie Maitec mají pískové filtry uvnitř nádrže všude stejnou tloušťku.
Řada RTM Maitec je k dostání s velkým horním průhledným krytem o průměru 200 mm. Tlakoměr a čištění vzduchu. Nádrže jsou k dispozici ve verzích o průměru od 520 mm až do 900 mm. Sací kolektor ve tvaru hvězdy vyrobený z PVC je vybaven 8 sacími koši. Nádrž Peraqua s výběrem 6 pozic a čištěním vnitřního vzduchu pro odvzdušnění kolektorů.
Všechny nádrže jsou otestovány ve výrobním závodě při 3,75 barech a při zkušebním tlaku 2,5 baru. Nádrže mají vynikající výkon a záruku 10 let.



Pískové filtry Mega FSB
S novou kolekcí sady FSB vybavené čerpadlem Mega SS s předfiltrem a 2 modely pískové filtrace Top a Side, společnost Mega nyní nabízí kompletní a vysoce MEGA GROUP - Filtre à sables de série RTMkonkurenceschopný sortiment od malého filtru z vysokohustotního polyethylenu FSB Combo s výkonem 4m3/h pro malé nadzemní bazény až po nové filtry FSB o výkonu 16m3/h pro bazény zapuštěné do země.
Základ filtračního systému FSB je vybaven tlakoměrem a kompletní sadou pro zapojení. Nádrž Mega FS je vyrobena z vyztuženého polyesteru PE, který zaručuje velmi hladký vnitřní povrch. Filtr je montován společně s čerpadlem a předfiltrem, který je na základně. K dispozici jsou tři verze 18» 20» a 26» vybavené čerpadlem Mega SS o 0,5, 0,75 a 1,0 kW. Všechna čerpadla jsou vybavena předfiltrem s průhledným krytem a velkým košem. Záruční doba 5 let na nádrže a 2 roky na čerpadla a komory.


Společnost MegaGroup se skládá z 23 velkých logistických center. Filtry Maitec a Mega jsou k dispozici ve všech pobočkách společnosti MegaGroup.