Modo Astrel MinispeakerHudba je pro relaxaci zásadní. Z tohoto důvodu MODO vyvinula sofistikovaný systém pro šíření zvuku. Je speciálně přizpůsoben lázním, parním lázním, saunám, bazénům a relaxačním zařízením. Systém se skládá z D35 a reproduktorů MINISPEAKER.

D35 je zesilovač s kanály 2.1, integrovaným procesorem DSP a profesionálními prvky hi-fi, které produkují až 40 W RMS na třech nezávislých kanálech. Vše je uzavřeno ve vodotěsném krytu (indikátor ochrany IPX5) a je vybaveno systémem připojení, který zamezuje chybám při instalaci. Procesor DSP, který obvykle charakterizuje vybavení na nejvyšší úrovni, umožňuje optimalizaci frekvenční odezvy na základě použitých reproduktorů. Je dále možné na požádání vytvořit kalibraci přístroje na míru.


Reproduktory MINISPEAKER jsou akustické bedničky velmi malých rozměrů speciálně vytvořené firmou MODO pro použití ve vlhkém prostředí. Díky své dynamice a své přirozené reprodukci zvuku vytvářejí bedny MINISPEAKER nejlepší možnou kvalitu pro komponenty této velikosti.  Přechody jsou rychlé a zesilovače dostatečně silné pro velmi zajímavé ozvučení. Systém je modulární. Bedny se mohou bez problémů párovat a duplikovat, jediným omezením je pak celková impedance.

Modo Astrel Minispeaker


O MODO
MODO je značkou firmy Astrel s.r.o. ASTREL navrhuje a vyrábí podle návrhů svých klientů elektronické řídící jednotky pro hlavní světové výrobce hydromasážních koupelí, parních lázní a vylepšených sprch. Kromě toho MODO vyrábí a po celé Evropě prodává sérii elektronických ovladačů pro spa (mini-bazény), komerční bazény a příslušné doplňky, jako ovládání úrovně, osvětlovací obvody DEL, vodotěsné zvukové systémy, atd. Firma byla založena v roce 1987 v provincii Gorizia v Itálii. V současné době výroba probíhá v továrně na ploše větší, než 4000 m² v Mossa d’Isonzo (provincie Gorizia) a firma zaměstnává přibližně osmdesát zaměstnanců.