MOPO je jednotka elektronického ovládání bazénů, která byla vyvinuta se třemi přesnými cíli: integrace, jednoduchost a úspora. MOPO obsahuje (v základní verzi) řízení filtrace a ovládání světel nebo systémů osvětlení LED 12 V AC pomocí ponorných tlačítek MODOPZ-01.

ATREL - MOPODíky své extrémní jednoduchosti a konkurenceschopné ceně je MOPO alternativou pro tradiční ovládací panely bazénů. Navíc elektronické řízení MOPO integruje přídavné funkce zaměřené na úsporu energie a bezpečnost: automatické nastavení času filtrace podle venkovní teploty, protimrazová ochrana, automatická aktivace ozonizace během filtrace ke snížení spotřeby chemických dezinfekčních prostředků.

To vše s jednoduchým a intuitivním uživatelským rozhraním. Řídící jednotka dále obsahuje tlačítko pro rychlý přístup k funkci H24, která aktivuje nebo deaktivuje filtraci po celých 24 h na 24 h při zachování nastavených parametrů v paměti.

Port USB umožňuje nahrát nový firmware pro implementaci dodatečných funkcí a snadno stáhnout provozní údaje.  MOPO také spolupracuje se systémy domácí automatizace a umožňuje přidání dalších karet s extra funkcemi.