Watkins - Caldera spasVýrobci Caldera Spas s radostí představují zcela novou vlajkovou loď mezi vířivkami, pojmenovanou Cantabria. Jedná se o revoluční výrobek s působivým designem a relaxačními prvky.

Vířivka je vybavena celkem 88 tryskami speciálně umístěnými tak, aby odpovídaly anatomii těla, a nabízí velký vnitřní prostor. Pohodlně pojme osm dospělých lidí a disponuje systémem UltraMasseuse™, který umožňuje šest různých masážních modů.

Watkins - Caldera spas
Působivé a ladné linie výrobku představují jedinečné spojení tradičního a moderního designu.

Vířivka je dále doplněna půvabnými detaily, jako je například jemný vzor říčních kamenů na dně vany, v prostoru pro nohy. Nový vícezónový systém osvětlení SpaGlo™ vytváří atmosféru, která pohladí mysl i duši.

Osvětlení, trysky, dva vodopádky Acquarella™, zapnutí i vypnutí hudby, teplotu vody, cyklus čištění a další prvky mohou uživatelé ovládat pomocí dálkového ovládání zevnitř nebo zvnějšku vany.

Audio systém vířivky je vybaven bezdrátovou elektronikou iCast™ upravenou na míru, která přenáší zvuk z iPodu® nebo z jiných audio zdrojů do kvalitního zesilovače uvnitř vířivky.


 

 

 


 

Aquatric Melodies - sonchutes d'eau Acquarella
Aquatic Melodies         dva vodopádky Acquarella