Peraqua-Praher - Easy ControlSystém pro solární ohřev vody Prahers "Easy" přesvědčí své uživatele výjimečnou dlouhou životností, odolností proti UV záření a optimální hodnotou houževnatosti. Speciální kvalita a hodnota tohoto produktu Solar "Easy" spočívá v tom, že není zapotřebí téměř žádná údržba. Odděleně vedený kabel zabraňuje chybám v měření.

Kromě toho, díky kompaktní a robustní skříni se zabudovanou uzavírací klapkou, je tato solární kontrola vhodná i pro instalace v zemi.

Zvláštním rysem je moderní tvar a obzvláště lehká manipulace:
Nominální teplota 20°C … 36°C je nastavená pomocí ručního kolečka: "Je zabezpečeno prvním nastavením". Hysterze (pevně daná) je 4°C. Kontrola údržby a nastavení je přes LED (režim – solární). Výhodou pro instalaci je, že se skříň nemusí otevírat (bezpečnostní kód IP 67).

Součást tvoří také předběžně připojené senzory. Solární kontrola "EASY" je "snadno" kombinovatelná se systémy kontroly filtru (jednoduché spojení se solární pumpou nebo kuličkovým ventilem). 100% kontrola funkce je vykonána ihned po výrobě – nejvyšší bezpečnost pro uživatele.