Proteus piscine mirroirProteus Pools, známá značka na mezinárodním trhu se soukromými a poloveřejnými bazény, je obchodní divizí společnosti A & T Europe S.p.A.

Úspěch bazénů Proteus spočívá především ve známé technologii Myrtha
– prefabrikované konstrukci z nerezových samonosných panelů za tepla laminovaných fólií z tuhého PVC (patentovaný postup Myrtha).

Díky této unikátní technologii výrobky Proteus vynikají na světovém trhu soukromých a poloveřejných bazénů.
Ve výrobním postupu Myrtha se uplatňují vysoce kvalitní materiály a speciální technická řešení, jejichž výsledkem je vysoká odolnost, snížené nároky na údržbu, snadná stavba, výjimečná kvalita finálního provedení a vybraný design.
Proteus
Například základní podélník, o který se opírají všechny panely, je u přelivového bazénu Proteus pokládán po celém obvodu bazénu s velkým důrazem na přesnost. Po ukončení stavby obdrží zákazník certifikát o provedené kontrole kvality. Výsledkem je přesný a rovnoměrný přeliv zaručující funkčnost a bezchybný estetický účinek. Zkrátka dokonalé.

Zmíněný výrobní proces je v současné době využíván výhradně u přelivových bazénů PROTEUS POOLS. Také proto se jim ostatní bazény jen stěží vyrovnají