Ligne d’abris de piscines NEO ™IPC Team E.H.Z.S. - celosvětový leader prodeje zastřešení bazénů na letošních výstavách Piscina Barcelona a Aquanale Köln představuje nový model zastřešení bazénů řady NEO™. Jedná se o teleskopické zastřešení pro malé a středně veliké bazény poskytující mnoho aktivních funkčních a ovládacích prvků, které přinášejí větší kvalitu a potěšení z užívání bazénu.

Každé zastřešení je sériově vybaveno například systémem Air Fresh™, který umožňuje aktivní odvětrávání prostoru uzavřeného zastřešením. Zcela nový je také design profilů zastřešení bazénu, které se tak stává luxusním doplňkem Vašich bazénu a zahrad.

IPC Team na těchto výstavách také poprvé představí výrobky HOME PROGRAM, který je kromě bazénů určen i pro realizace fixních a posuvných verand navazujících na dům. Takto vzniklý prostor lze alternativně využít např. pro umístění vířivé vany, ke sportovním aktivitám nebo si užívat výhled na okolní krajinu během snídaně. Cílem IPC Team je přinášet svým zákazníkům více potěšení a radosti ze života a to tyto výrobky plně splňují.
 
 
Ligne d’abris de piscines NEO ™ - IPC