Home WellnessDomov je dnes považován za místo bohaté na podněty svázané se soukromím a osobními hodnotami jeho obyvatel, místo, kde člověk žije nejen fyzicky, ale také emocionálně.

V době, kdy chaos moderního života až příliš často vítězí nad hledáním rovnováhy mezi tělem a duší, je stále důležitější vytvořit v soukromí domova atmosféru připomínající místo určené k relaxaci.

Řada Home Wellness od společnosti CEMI představuje nové pojetí života. Jejím cílem je vytvořit domov, kde opět hrají hlavní roli čtyři přírodní živly, oheň, vzduch, země a voda, a jejich harmonické propojení.

Projekty navrhované společností CEMI si kladou za cíl propojit jednotlivé živly a jejich specifika na různých místech určených k relaxaci a stimulovat tak smyslové a emocionální vnímání.

Sauny, turecké lázně, masážní sprchy a hydromasáže jsou příkladem prvků, které jsou součástí wellnessových programů pro soukromé rezidence nabízených společností CEMI.

Díky této nové řadě se váš domov může stát magickým a unikátním místem, kde se voda, světlo a vůně stávají nevyčerpatelným zdrojem požitků.