Vířivé vany už na dnešním trhu nejsou luxusním artiklem nebo exkluzivitou, která je k nalezení jen ve věhlasných lázeňských domech. EasySpa od italského výrobce Pool's je výjimečný moderní výrobek využívající špičkové technologie, který však zároveň nabízí velmi konkurenceschopnou cenu.

Easyspa
EasySpa
EasySpa je výsledkem důkladné ergonomické studie tvaru vany a míst k sezení, která jsou vybavena strategicky umístěnými tryskami a zaručují tak komfort a pohodlí skutečně relaxační masáže.

Zařízení je vybaveno elektrickým ohřívačem, barevnými LED diodami, generátorem ozónu, izolační fólií, která udržuje teplotu vody, kartušovým filtrem, čerpadlem, ventilátorem a audiosoustavou s reproduktory, rádiem a zásuvkou na MP3 přehrávač. Všechny funkce se obsluhují jednoduchým digitálním kontrolním panelem s intuitivním ovládáním.

Jednoduchá přeprava a instalace, termoplastový vnější povrch je odolný vůči mrazu a slunečnímu záření a umožňuje tak použití na terase nebo na zahradě.

EasySpa nabízí velmi zajímavý poměr kvalita-cena. Jeho silnou stránkou je velký počet vodních trysek a dokonalé technické provedení.