Spočátkem roku 2018 vás čeká několik vydání magazínu Le JUSTE LIEN, který vás bude pravidelně informovat o bazénovém a lázeňském průmyslu, ale umožní vám také účinně a cíleně publikovat vaše sdělení...

 

 

 

Le JUSTE LIEN special UK

 

 

●  SPOJENÉ KRÁLOVSTVÍ

 

Jako první vyjde Le JUSTE  LIEN Speciál SPOJENÉ KRÁLOVSTVÍ, který bude v angličtině a bude distribuován na výstavě SPATEX od 30. ledna.

 

 

Chcete-li se dozvědět více o možnosti zaslání svých informací a reklamy, kontaktujte nás.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Le JUSTE LIEN Spécial benelux

 
 
BENELUX
 
 
Magazín vychází ve francouzštině a nizozemštině a je zasílán profesionálům v oblasti bazénů a Spa v Belgii, Nizozemsku, Lucembursku a v severních krajích Francie.
 
 
Profesionálové, pokud si i vy přejetebýt známí na tomto silně rostoucím trhu, můžete v tomto vydání publikovat své sdělení formou reklamy a informací o vašem podniku a jeho produktech. Chcete-li se dozvědět více, kontaktujte nás.
 
 
 
 
 
 
 
Le JUSTE LIEN Spécial SWITZERLAND
 
  ŠVÝCARSKO
 
Připravuje se magazín Le JUSTE LIEN Speciál ŠVÝCARSKO č.3 ! Tato zcela nová edice, věnovaná danému trhu ve Švýcarsku, Rakousku, Lichtenštejnsku a v přilehlých krajích Německa, Francie a Itálie, bude zaslána profesionálům v těchto oblastech.
Vydání bude ve francouzštině, němčině a italštině.
 

Sdělením svých aktualit a novinek zaměřených na tento trh také získáte mediální prostor v těchto 3 jazycích na našich stránkách eurospapoolnews.com, a také v našich zpravodajích.

Chcete-li se dozvědět více o možnosti zaslání svých informací a reklamy, 
kontaktujte nás.

 
 
 
 
 
 
Le JUSTE LIEN Spécial ITALIE
 
 
ITÁLIE
 
I v roce 2018 bude naše vydání magazínu Le JUSTE LIEN Speciál ITÁLIE distribuováno zdarma na výstavě FORUMPISCINE, od 21. do 23. února 2018.
 

Magazín je vydáván v italštině a všechny novinky a aktuality budou plně reprodukovány na našich stránkách eurospapoolnews.com a v našich zpravodajích.

Chcete-li se dozvědět více o možnosti zaslání svých informací a reklamy, použijte adresu [email protected]

 
 
 
 
 
 
 
Le JUSTE LIEN Spécial NOUVEAUTES, SPAS et WELLNESS
INTERNATIONAL
 
A samozřejmě se také setkáte s velkou jarní edicí magazínu Le JUSTE LIEN Speciál NOVINKY č.32 a jeho přílohou Spas & Wellness č.21.
 

Je vydávána v angličtině a ve francouzštině a zasílána profesionálům ve Francii a po celém světě.

 

Všechny informace jsou přebírány našimi stránkami a zpravodaji, takže můžete oslovit velmi široké publikum profesionálů v segmentu bazénů a Spa.

Chcete-li se dozvědět více, použijte adresu
[email protected].