Na začátek letošního podzimu připravujeme dva speciály magazínu Le Juste LIEN. Le Juste LIEN Spécial BARCELONA, který bude zdarma rozdáván na veletrhu Pisicna & Wellness Barcelona od 17. do 20. října tohoto roku a zvláštní vydání pro veletrh Aquanale pořádaný od 7. do 10. listopadu 2017, Le Juste LIEN Spécial GERMANY.

 

Oba magazíny vyjdou vždy v jazyce země pořádající daný veletrh a v angličtině a přinesou informace o odvětví bazénů a lázní na trzích těchto evropských zemí. Zároveň Vám poskytnou účinný prostředek pro cílená sdělení určená pro tyto trhy (Pyrenejský poloostrov a Německo).

 

 

pages Le Juste LIEN Special BARCELONA 2015 pages Le Juste LIEN Special GERMANY 2016

Stránky použité z předchozích vydání

 

 

Využijte posledních dní a u našich obchodních zástupců na [email protected] si REZERVUJTE MÍSTO PRO SVOU REKLAMU a zasílejte informace o novinkách týkajících se vaší firmy či nových výrobků. Nezapomeňte uvést, ve kterém z vydání (případně zda v obou) si přejete zaslané informace uveřejnit.
 

● SPECIÁL BARCELONA č.31 + Speciál Spas & Wellness č.20

Distribuováno v nákladu 8000 výtisků na výstavě Piscina & Wellness Barcelona, od 17. do 20. října 2017, publikované ve španělštině a angličtině.

Chcete-li se objevit v tomto vydání, kontaktujete nás.

JL Spécial Barcelon & Spécial Spas

 

● SPECIÁL NĚMECKO č.12

Náklad 4000 výtisků v němčině a angličtině distribuovaných na výstavě vodních technologií v Kolíně, od 7. do 10. listopadu 2017.

Chcete-li se objevitv tomto vydání, kontaktujete nás.
JL Spécial Germany

 

 

Prohlédněte si digitální verze našich předchozích vydání