Abrisud

 

Tento trh se rozvíjí velmi rychle, dnes již 25 let.  Svého vrcholu dosáhl díky většině přístřešků, které spojují kvalitu a výkonnost. Existují dvě hlavní skupiny bazénových přístřešků:



Nízké přístřešky používané jako kryt


Tyto přístřešky prošly výjimečným vývojem, který je částečně výsledkem skutečnosti, že lidé chtějí, aby byly bazény bezpečnější.  Jsou často teleskopické a před odnímatelnými přístřešky se jim dává přednost, aby se dosáhlo snadné a flexibilní manipulace, kterou lze i motorizovat.



Středně vysoké přístřešky používané na plavání


Jedná se o přístřešky, které nabízejí pobytovou a užitkovou plochu, u středně vysokých minimální, a u vysokých neomezenou. Tyto přístřešky usnadňují „POHODLNÉ“ a zároveň „MIMOSEZÓNNÍ“ plavání, přičemž bazény chrání a zvyšují jejich bezpečnost. Toto je důvod, proč jsou čím dále víc úspěšné, a proč během několika posledních let zaznamenaly výjimečný růst.
Vytvářejí prostor pro pohostinnost a relaxaci, které jsou vyhledávány zejména v těchto

IPC / Sesame

 

dnes, kdy vládne stres.
Pozorujeme proto i růst velikosti přístřešků, aby se do nich daly přidat prostory pro fitness, kde se často instalují masážní spa, turecké lázně Hammam nebo jiné sauny…


Pohodlné plavání… mimosezónní plavání… plavání za nepříznivého počasí… právě toto jsou důvody, proč již není zakrývání bazénu a možnost používat ho jak a kdy chceme nutností, která se omezuje jen na několik vyvolených.


Krytý bazén byl něco, co bylo ještě před několika desítkami let vzácným privilegiem, ale díky moderním bazénům jsou nyní dostupné většímu počtu lidí.
 

 


Vysoké přístřešky na plavání

A di. Acrobaleno

 


Vysoké přístřešky prošly výrazným vývojem, pokud jde o technickou úroveň a estetický aspekt, protože umožňují úspěšnou integraci ve všech místech.
Tyto přístřešky jsou pevné nebo teleskopické, hranaté nebo klenuté, každý si zde najde, co hledá.
Zajišťují pohodlnou plaveckou sezónu chráněnou před větrem a nepříznivým počasím.


 Plavecký kalendář se obvykle dělí na tři sezóny:


- 4 - 5 měsíců u nevytápěných bazénů
- 6 - 8 měsíců u vytápěných bazénů
- celý rok u vytápěných bazénů a vhodných vytápěných přístřešků typu CLIMABRIS.
Přístřešky přinášejí ve všech případech neocenitelný komfort: DOSTUPNOST!

 

Paradiso - enclosure without rails

 

Nejdůležitější výhoda, protože nic není víc frustrující, než když nemůžete využívat komfort, kdy potřebujete, jako ti, kdo se rozhodnou v určitou dobu si zaplavat a jsou odrazeni kvůli větru, dešti, znečištění a tmě.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sokool

 

 

Casablanca by Albion