poolsquad

 

 

POOL TECHNOLOGIE proiectează, dezvoltă şi produce sisteme de tratare automată pentru piscine private şi colective. Bazându-se pe expertiza sa în domeniul tratării apei din piscine, Pool Technologie vă oferă cea mai vastă gamă de pe piaţă pentru a veni în întâmpinarea fiecărei cerinţe în funcţie de buget şi de caracteristicile dorite.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

portrait

 

POOL TECHNOLOGIE a fost înfiinţată în 1992 prin întâlnirea unui inginer cu un agent comercial specializat în tratarea apei. Reputaţia sa atât în Franţa cât şi la nivel internaţional se bazează pe satisfacţia clienţilor şi pe calitatea produselor. Philippe Grard, inginer electronist, a preluat compania la sfârşitul anului 2000 şi a inclus-o într-un proces de inovaţie de natură tehnică, socială şi ecologică. Bazându-se pe faptul că apa reprezintă o sursă de plăcere şi de viaţă, planul său de afaceri a constat de atunci în amplificarea plăcerii oferite de piscine, în acelaşi timp fiind atenţi la impactul soluţiilor propuse asupra mediului. Caracterul puternic eco-inovator al produselor sale este recunoscut la momentul de faţă. Ca dovadă, produsele sale POOLSQUAD şi JUSTSALT au fost premiate cu ocazia ultimelor 2 saloane de la LYON la categoria POOL ECO ATTITUDE (atitudine ecologică în domeniul piscinelor).

 

 


 

pool laureat

 

 

POOL TECHNOLOGIE, produse bio pentru o apă limpede.

 

Iată câteva branduri care asigură succesul firmei Pool Technologie: Poolsquad®, Autosalt®, Autoclean® Justsalt®, Minisalt®, Justph®, Justdosing®

 

 

JUSTSALTPROminisalt70

 

 

pool techno