SpaBalancer este o inovaţie care menţine apa din căzile de baie cu hidromasaj limpede, curată şi fără miros. Acest nou sistem de tratare a apei se bazează pe biologie şi este fără clor. Acesta reuşeşte să facă apa din căzile de baie cu hidromasaj deosebit de blândă.

 

Iritaţiile cutanate sunt astfel evitate. Pielea nu se deshidratează şi îşi păstrează bariera naturală protectoare împotriva acidităţii.

 

Conform opiniei producătorului, chiar şi cei care au pielea sensibilă sau care suferă de neurodermatită pot profita de piscină fără teamă. Nu numai apa blândă este plăcută pentru utilizatori, ci şi tehnologia de obţinere a acesteia.

 

Mai puţine depuneri de calcar înseamnă mai puţine reparaţii cauzate de acumularea calcarului  şi de corodarea conductelor de încălzire. Acest lucru permite realizarea unor economii preţioase. Tetierele şi acoperirile izolante ale spa-urilor durează mai mult timp, deoarece acestea nu sunt expuse infiltrării vaporilor degajaţi de substanţele dezinfectante.

 

În general, SpaBalancer susţine că este suficient ca apa să fie schimbată o dată pe an pentru a obţine o apă de calitate, sănătoasă şi practic perfectă. Chiar şi în cazul neutilizării spa-ului pentru perioade lungi de timp, apa rămâne limpede timp de până la patru săptămâni.