Waterway je firma vlastněná a provozovaná jednou rodinou od roku 1973, v současné době sídlící v prostorách o rozloze 43 000 m2 ve městě Oxnard v Kalifornii.  Všechny výrobky firmy Waterway jsou navržené, sestrojené, vyrobené a expedované v tomto místě. Jsme pyšní na to, že používáme pouze prvotřídní materiály schválené NSF a naše výrobky splňují veškeré standardy UL a NSF.


Waterway úzce spolupracovala s průkopníky v odvětví vířivek a vyvinula kompletní výrobkovou řadu trysek, ovládacích prvků, ventilů na vrchní stranu, LED osvětlení, atd. Když Waterway přirozeně přešla k výrobě více produktů pro bazény, sortiment byl rozšířen o zemní a nadzemní filtry, čerpadla, ventily, bílé zboží a veškeré potřebné armatury. V posledních letech Waterway opět diverzifikovala svou nabídku a zařadila do ní výrobu ohebných hadic a trubek Shurflex™ a nejnověji výrobky pro vířivky, jako nové trysky, inovativní koupelová čerpadla a veškeré armatury.

 

Úspěch obchodního modelu firmy Waterway je v neochvějném odhodlání naslouchat svým zákazníkům a průmyslovému odvětví s cílem nabídnout nové a inovativní výrobky, které jsou lépe schopné vyřešit potřeby a požadavky spotřebitelů. „Ujistěte se, že je to originální.“ Není to jen náš slogan. Americké výrobky musejí být bezpečné, spolehlivé a poskytovat co nejlepší hodnotu za vaše peníze. Tímto způsobem jsou výrobky firmy Waterway zkonstruované a vždy byly – zkonstruované k poskytování mnoha let služby a spokojenosti.


Prosíme, zatelefonujte nám, nebo nám pošlete email a obdržíte dodatečné informace o koupi a objednání všech našich špičkových výrobků pro bazény, spa a koupele.