MegaGroup

 

MegaGroup

MegaGroup je holdingovou organizací 17-ti technických velkoobchodních společností z Evropy a Číny, zabývajících se součástmi transportních systémů pro tekutiny a příbuzných výrobků. Naše silná orientace na zákazníka, rozsáhlé zkušenosti a neustále se rozšiřující mezinárodní pokrytí nám ideálně umožňují lépe vyhovět potřebám našich zákazníků. S naší širokou škálou výrobků, podstatnou kupní silou, mezinárodní spoluprací, flexibilitou a efektivní logistikou přinášíme našim partnerům udržitelnou přidanou hodnotu.

S více než 400 zaměstnanci a 25 plně využitými sklady poskytují společnosti patřící do MegaGroup řešení dodavatelských řetězců mezi desítkami tisíc výrobců, profesionálních dodavatelů, skladů a výrobců originálního vybavení (OEM).

 


Dlouhá a úspěšná historie


MegaGroup byla založena v roce 1998 pro potřeby koordinace mezi dříve založenými technickými velkoobchodními společnostmi. Po přidružení nových společností jsme začali spojovat síly prostřednictvím centrálního nákupu výrobků a sdílením zkušeností. Dnes jsme již dospělou společností a stali jsme se profesionálním obchodním partnerem pro mnoho klíčových hráčů. A růst bude pokračovat.

 

MegaGroup MegaGroup

 

Náš dodavatelský program


Na podporu našeho principu „jeden obchod pro vše“ (one-stop-shop), je škála výrobků společností patřící do MegaGroup velmi široká a obsahuje položky pro rozdílné trhy, použití i země. S více než 50 000 položkami skladem je možné výrobky klasifikovat do následujících skupin:

 

MegaGroup

• Čela, Armatury a potrubí z nerezové oceli
• Průtokoměry, tlakoměry a vodoměry
• Čerpadla, filtry a příslušenství z nerezové oceli a umělé hmoty
• Rozprašovače, hubice a kompletní zavlažovací systémy
• Plastové potrubí, armatury a hadice

Máme širokou škálu vlastních značek:
• Mega • Hydro-S • Hydro-Pro • Hydro-Therm • Jason • Torsino
Ale nabízíme rovněž výrobky od různých známých výrobců.

Naše značky nabízejí výrobky pro rozdílné použití a trhy a jsou skvělou alternativou s atraktivní cenou k zavedeným značkám. Kromě naší široké produktové nabídky nabízíme rovněž specifické řady výrobků, zacílené na různé trhy. Tyto obsahují zdroje pro nádrže a bazény, geotermální vyhřívání, centrální vyhřívání a zavlažování. To nás činí specialisty na rozdílné trhy. Nabízíme zákazníkům kompletní balíček služeb a v tom je naše síla!

 


Bazénová řada


V posledních letech jsme pod našimi značkami Mega a Hydro-Pro intenzivně rozvíjeli naši bazénovou řadu výrobku. Jedná se o filtry, (tepelná) čerpadla, hadice, armatury, světla, čistící materiály, atd. Balíček doplňují výrobky dobře známých značek a my budeme neustále obnovovat řadu podle požadavků trhu.

MegaGroup: Rosteme vytvářením kontaktů

 

MegaGroup

Hydro-Pro +