V-Cool - VS Series 02V-COOL Electrical Holdings Co. Limited je světoznámý výrobce tepelných čerpadel pro bazény a vířivky z čínské provincie Kuang-tung. Od svého založení v roce 2000 se V-COOL věnuje výrobě vysoce účinných tepelných čerpadel pro bazény a vířivky. Při navrhování našich výrobků se zaměřujeme na úsporu energie a naším hlavním cílem je ochrana životního prostředí.

V zájmu špičkové kvality našich výrobků vždy používáme špičkové komponenty od japonských dodavatelů. Náš tým zkušených inženýrů a vynikajících techniků provádí přísné kontroly kvality odpovídající mezinárodním standardům, většina modelů má certifikaci podle směrnic CE/CB/RoHS. V-COOL si získal mezinárodní pověst výrobce, který dodává spolehlivé výrobky a všem svým zákazníkům poskytuje tříletou záruku.


V-COOL nabízí plnou podporu dealerům a distributorům pracujícím na všech druzích podnikatelských projektů. Kromě bezplatné dopravy ke každé dodávce přidáváme také určité procento náhradních dílů zdarma, čímž zaručujeme maximální efektivitu našeho záručního servisu. Všem svým dealerům V-COOL také nabízí rychlou obchodní a technickou podporu. Pro ulehčení počáteční fáze je k dispozici náš technický, prodejní a marketingový tým a naši zaměstnanci Vám rádi pomůžou.

Mottem společnosti V-COOL je "Dokonalostí zvyšujeme hodnotu". Naší ambicí je být špičkovým výrobcem tepelných čerpadel pro bazény a vířivky a nabízet skvělé výrobky za velmi konkurenceschopnou cenu.

Volba je prostě jasná: V-COOL.





V-COOL Electrical Holdings Co. Limited