HISTORIE SPOLEÄŒNOSTI

Rémy VERNOUX
Rémy VERNOUX
  
Společnost S.R.B.A., kterou roku 1985 založil Rémy Vernoux, se specializuje na výrobu dlažeb a obrub z rekonstituovaného přírodního kamene.
    
Výrobky společnosti  jsou vhodné pro exkluzivní podlahové krytiny v interiéru, exteriéru i v okolí bazénu.
    
 Společnost sídlí v Saint André de Corcy (východní Francie) a disponuje kontrolní laboratoří, která sleduje kvalitu surovin a výrobních postupů během celého výrobního procesu. S.R.B.A. nabízí vysokou kvalitu a rovnoměrnost výroby. 



VÝROBA DLAZEB

SRBANaše výrobky jsou vyráběny z přírodních materiálů, z čímž souvisí změny odstínů a různost zabarvení v průběhu stárnutí dlažby po jejím položení. Tyto variace dodávají rekonstituovanému kameni specifický šarm a hodí se do nejrůznějších prostředí.

Rekonstituovaný kámen je zárukou jednolitosti dlaždic bez vzhledových vad a vykazuje stejnoměrnou odolnost. Zároveň představuje podstatně nižší náklady než lámaný kámen.

Katalog společnosti představuje několik řad nabízejících různé tvary, vzhledové varianty, styly a barevné odstíny:  Louisiane, Cottage, Trianon, Sahara, Memphis a Ardoise. Široká škála vzorů dokonale imituje autentičnost a různorodost materiálu.



Řady Cottage, Memphis, Louisiane, Sahara, Ardoise a Trianon