Nouvelles piscinesSpolečnost Nouvelles Piscines vyrábí a prodává bazény již po třicet let. Za tuto dobu získala nesčetné zkušenosti ohledně bazénů a využití kompozitních materiálů. Specializuje se na bazény stavebnicové konstrukce bez těžké fólie, které dodává výhradně odborníkům na bazény působícím ve Francii i v zahraničí.

VÝJIMEČNÁ A NOVÁTORSKÁ KONCEPCE

Společnost Nouvelles Piscines nabízí stavebnicovou konstrukci bazénů sestavenou z panelů nové generace bez použití bazénové fólie. Po letech zkoumání a zkoušení jednotlivých kompozitních materiálů byla vybrána pryskyřice TELENE, která v sobě spojuje pevnost, odolnost proti nárazu v širokém rozmezí teplot a odolnost proti působení chemických látek.

Tento stoprocentně nepropustný materiál s nulovou absorpcí vody je vyžíván v průmyslových odvětvích jako je výroba automobilů, letadel či kosmických raket. Jeho použití odpovídá nejnovějším technickým požadavkům kladeným na bazény nové generace.

TÉLÈNE: PATENTOVANÝ MATERIÁL

  • Rozměrová stálost – dokonalá nepropustnost spojených panelů je zaručena.
  • Nevídaná odolnost daná paměťovým efektem materiálu, který se po otřesech či nárazech snadno vrací do původního stavu.
  • Rozměrová stálost od - 40º do + 160º bez jakékoliv změny molekulární struktury materiálu.
  • Nulová absorpce vody – vynikající chemická odolnost.
  • Panely s hladkou povrchovou úpravou jsou dodávány hotové přímo z výroby a jsou připraveny k montáži.
Konečné provedení panelů je perfektní – jejich povrch je lesklý, hladký a příjemný na omak, použití materiálu Télène zvýrazňuje průzračnost vody a odlesky na hladině.

PŘIPOJTE SE K NÁM

Neváhejte se na nás obrátit, chcete-li se stát prodejcem společnosti Nouvelles Piscines. Disponujeme značnými skladovými kapacitami.

Nouvelles piscines