HISTORIE SPOLEČNOSTI

Piscines DUGASTAR
Jean François MOCQUERY
Společnost Bazény DUGAIN, založena Jeanem François MOCQUERY v roce 1986, se nachází v průmyslové zóně Chapelle St Luc v Troyes. O 10 let později vznikla myšlenka vytvářet kvalitní, pevné, jednoduché a technicky originální struktury, s jejichž pomocí lze snadno sestavit betonové bazény, aniž by bylo zapotřebí zedníků.

Mezi lety 1998 a 2000 registrovala společnost ochranné známky začala jich využívat. To vedlo k vytvoření nové společnosti zavádějící průmyslové procesy DUGASTAR, vznik prvních nástrojů (formy extruze), vytvoření distribučních centrál pro profesionály, investicím do těžkého průmyslu a rozvoji výrobního procesu (speciální stroje, nástroje, formy, balení, skladování, atd.).




V roce 2002 společnost investovala do svého prvního závodu a zahájila národní marketingovou kampaň DUGASTAR, při které využila odborníků v prodeji bazénů. V současné době vlastní dvě výrobní plochy: jednu v Haute-Savoie a druhou v Aube.


KONCEPT A PRODUKTY

Structure DUGAINTato nová koncepce bazénu - DUGASTAR - je dnes hlavním, patentově chráněným produktem značky.

Structure DugainKonstrukce využívá stavebnicové metody. Celek je skládán z částí s integrovanými výztuhami a jednoduchými prvky, ať přímé nebo zakřivené, z PVC s perfektně hladkým povrchem.

Tyto moduly se velmi jednoduše a rychle kompletují pomocí zasunutí jednoho prvku na druhý. K dnešnímu dni bylo dokončeno několik tisíc bazénů DUGASTAR bez jediného zaznamenaného problému.

Společnost plánuje ambiciózní rozvojové projekty jako je zejména otevření nového závodu a vytvoření exkluzivní distribuční sítě Bazénů Dugain ve Francii i v zahraničí.