Logo
microwell

 

Waterco je veřejně registrovaná společnost, jejíž akcie jsou obchodovány na burze v Sydney, s globálním záběrem a pobočkami ve Velké Británii, Austrálii, Malajsii, Číně, Waterco CompanySpojených státech amerických, Kanadě a na Novém Zélandu. Waterco je výrobní společností, specializující se na produkci laminátových a do formy vstřikovaných výrobků pro bazény, vířivky a vodohospodářský průmysl.

Waterco zahájila svou činnost v roce 1981 jako distributor PVC trubek a armatury pro bazény a vířivky. Od té doby, po sérii akvizic, které zahrnovaly i britského výrobce filtrací Lacron Limited v roce 2003 a díky vnitřnímu růstu společnosti, expandovala společnost do výroby komplexního sortimentu vybavení pro bazény a vířivky, zahrnujícího jak domácí, tak komerčně využívaná bazénová čerpadla a filtry, instalatérské výrobky, bílé zboží, chlorovací soli, tepelná čerpadla, příslušenství pro solární vyhřívání čištění, atd.

V Evropě umožnila akvizice firmy Lacron společnosti Waterco získat nejlepší možnou logistickou platformu pro svou evropskou expanzi a to minimálně díky skvělé reputaci spojené s obchodní značkou Lacron v uplynulých 30 letech. Na oplátku Waterco s sebou přináší širokou a rozmanitou škálu inovativních řad výrobků pro bazény a vířivky a je odhodlaná k propagaci kvalitních výrobků, know-how a upřímně si přeje vybudovat silné a trvalé obchodní vztahy s našimi distributory.

Pro bližší podrobnosti o produktových řadách Waterco se prosím obraťte na naše internetové stránky www.waterco.eu, nebo zavolejte přímo evropské kanceláři Waterco: +44 (0) 1795 521 733 a některých z našich obchodních týmu bude s radostí připraven vám pomoci.

 

Multicyclone plus   Waterco - Electrothermie Sub Zero
Multicyclone Plus    Electrothermie Sub Zero