Balboa


BalboaBalboa Water Group


Ve skupině Balboa Water Group je našim základním závazkem vůči vodnímu průmyslu volného času poskytovat k našim výrobkům, které zahrnují nejvyšší kvalitu čerpadel, dmychadel, elektronické řídicí systémy, trysky, bílé zboží a příslušenství, jednoduché komplexní řešení z jediného zdroje.

Díky našemu pojetí jsme si získali pozici předního světového dodavatele designu výrobků, moderní výroby a nepřekonanou reputaci za spolehlivost. Po téměř třech dekádách inovačního designu, expanze a vývoje nabízí BWG kompletní řadu výrobků pro whirlpoolové lázně neboli hydromasážní vířivé vany (hot tub).



Sortiment výrobků Balboa Water Group zahrnuje následující světové značky:


Společnost HydroAir and HydroAir International dodává whirlpooly a spa, systémová řešení, know-how a rozsáhlý sortiment výrobků, včetně čerpadel, dmychadel, hydroterapeutických trysek, elektronických a pneumatických systémů, podvodního osvětlení a jiného souvisejícího zboží profesionálním výrobcům (OEM).

Společnost GG Industries má zavedenou reputaci za vynikající kvalitu a zákaznický servis. Díky silnému týmu prodejních zástupců, techniků, konstruktérů, vývojářů a nástrojařů je společnost GG schopna lépe než kdokoli jiný vytvářet kvalitní výrobky, přičemž si udržuje pověst světového leadera v inovacích a designu. Společnost používá moderní počítačové konstrukční nástroje a kterýkoli výrobek může být proveden od konceptu až po dokončení, což poskytuje zákazníkům v celém světě nejlepší řešení.

Divize značky PentAir Spa & Bath zahrnuje kompletní produktovou řadu čerpadel světové třídy pro sektory whirpoolových lázní a hydromasážních van. Spolu s úplnou řadou dmychadel, trysek, bílého zboží a ostatního příslušenství si získala tato značka celosvětové uznání.

Společnost Balboa Instruments je světovým dodavatelem elektronických řídicích systémů a příslušenství pro vodní průmysl volného času. Posledními novinkami designu a technologie jsou nová generace ovladačů spa, LED osvětlení spa, sortiment generátorů ozónu pro UV a CD spa, dálková ovládání, zábavné výrobky pro spa a diagnostické nástroje.