La începutul anului 2018 vă așteaptă mai multe ediții ale Le JUSTE LIEN pentru a vă informa în mod regulat cu privire la industria piscinelor și a spa-urilor, dar și pentru a vă permite să comunicați eficient și în mod țintit...

 


Le JUSTE LIEN special UK

 

 

REGATUL UNIT

 

Prima revistă care va apărea este Le JUSTE  LIEN Special REGATUL UNIT No.13, redactată în engleză și distribuită la salonul SPATEX începând cu 30 ianuarie.

 

 

Pentru informații suplimentare, pentru transmiterea elementelor dumneavoastră de natură redacțională și publicitară, contactați-ne.

 

 

 

 

 

 

 

 

Le JUSTE LIEN Spécial benelux

BENELUX
 
 
Revista este publicată în franceză și olandeză, este expediată profesioniștilor din domeniul piscinelor și al spa-urilor din Belgia, Țările de Jos, Luxemburg și din regiunile din nordul Franței.
 
 
Profesioniști, dacă și dumneavoastră doriți să vă faceți cunoscuți pe această piață în plină dezvoltare, vă invităm să comunicați în cadrul acestei ediții, prin intermediul spațiilor publicitare și al informațiilor privind produsele și întreprinderea dumneavoastră.
 
Pentru informații suplimentare, contactați-ne.
 
 
 
 
 
Le JUSTE LIEN Spécial SWITZERLAND
 
SUISSE - AUTRICHE
 
Le JUSTE LIEN Special ELVETIA / AUSTRIA No.3 este în pregătire! Această ediție, complet nouă, dedicată piețelor specifice din Elveția, Austria, Liechtenstein și regiunile limitrofe din Germania, Franța și Italia, va fi transmisă profesioniștilor din aceste regiuni.
Revista este editată în limbile franceză, germană și italiană.
 

Totodată, veți beneficia de o acoperire mediatică, cu anunțarea subiectelor de actualitate și a noutăților dumneavoastră dedicate acestor piețe, pe site-ul nostru eurospapoolnews.com, în aceste 3 limbi, precum și în buletinele noastre informative.

Pentru informații suplimentare, pentru transmiterea elementelor dumneavoastră de natură redacțională și publicitară, 
contactați-ne.

 
 
 
 
Le JUSTE LIEN Spécial ITALIE
 
ITALIA
 

În 2018 ediția noastră Le JUSTE LIEN Special ITALIA va fi distribuită gratuit la salonul FORUMPISCINE, în perioada 21-23 februarie 2018.

 

Revista este publicată în italiană și toate noutățile și subiectele de actualitate vor fi difuzate cu generozitate pe site-ul nostru eurospapoolnews.com și în buletinele noastre informative.

Pentru informații suplimentare, pentru transmiterea elementelor dumneavoastră de natură redacțională și publicitară, 
contactați-ne.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Le JUSTE LIEN Spécial NOUVEAUTES, SPAS et WELLNESS
INTERNATIONAL
 
Și bineînțeles veți regăsi ediția principală a primăverii, Le JUSTE LIEN New Products Special și suplimentul la aceasta Spas & Wellness.

Redactată în limbile engleză și franceză, aceasta este expediată către de profesioniști din Franța și din întreaga lume.

Toate informațiile sunt reluate pe site-ul nostru și în buletinele noastre informative și vă permit să vă adresați unui public larg de profesioniști din domeniul piscinelor și al spa-urilor.
Pentru informații suplimentare,
 contactați-ne.