Ipool2015 logo

După o primă etapă care s-a încheiat pe 5 septembrie cu o primă serie de voturi, iPool2015, primul Concurs internațional de piscine care are loc pe internet, organizat de EuroSpaPoolNews.com, și-a desemnat marele câștigător!

 

Anul acesta s-au înscris în cursă paisprezece state: Australia, Republica Cehă, Italia, Franța, Germania, Spania, Statele Unite ale Americii, Belgia, Maroc, Ungaria, Emiratele Arabe Unite, Qatar, Olanda și Venezuela.

 

Anul acesta concursul recompensează 3 câștigători, care au acumulat cel mai mare număr de voturi pentru fotografiile piscinelor lor. Cea care s-a detașat de restul plutonului a fost Ungaria, cu 453 de voturi pentru creația Hydropolis. Aceasta a fost urmată de Franța, cu Renaisens Piscines și de Spania cu societatea Nedapool.


Premiul întâi iPool2015, decernat companiei Hydropolis, constă într-o lucrare de Didier Cassini, realizată în parteneriat cu Opiocolor, un iPhone și un an de campanie de publicare pe site-urile PiscineSpa.com și EuroSpaPoolNews.com, în valoare de 10 000 de euro.

 

Hydropolis (Hongrie)

HYDROPOLIS (Hungary)

 


Premiul doi, decernat companiei Renaisens Piscines, constă într-un an de campanie de publicare pe aceleași site-uri, în valoare de 8 000 de euro.

 

RENAISENS Piscines (France)

RENAI'SENS PISCINES (France)

 


Premiul trei, care va fi înmânat companiei Nedapool, este sub forma unui an de campanie de publicare pe site-urile menționate, în valoare de 5 000 de euro.

 

Nedapool (Espagne)

NEDAPOOL (Spain)

 


Mulțumim tuturor pentru participare și vă așteptăm la iPool2016…