invictusConvenţia Fluidra, denumită INVICTUS, a avut loc în Sitges, o bine-cunoscută staţiune balneară situată pe litoral la 40 km sud de Barcelona.

Aproape 400 de manageri şi directori de vânzări au venit din patruzeci de ţări pentru a participa la eveniment.

Programul oferit şi-a propus să prezinte intervenţii care să îmbunătăţească motivaţia participanţilor de a face parte dintr-un grup de marcă în domeniul său de activitate şi să-şi perfecţioneze tehnicile specifice de vânzare.

invictusProgramul workshop-urilor a fost foarte plin, cu aproximativ douăzeci de seminarii  referitoare la toate tehnologiile importante implicate în activităţile grupului.
Un spaţiu expoziţional vast, care a inclus cele mai mari companii din cadrul grupului şi anumiţi furnizori ai grupului (inclusiv Renolit, Lovibond, Rosa Gres, Hunter, Rainbird şi S.R.Smith) le-a oferit tuturor participanţilor posibilitatea de a-şi îmbunătăţi cunoştinţele tehnice cu privire la gama largă de produse vândute de grup.

 


În timpul convenţiei INVICTUS, l-am întâlnit pe Eloi Planes, Director General Executiv al Fluidra.


EuroSpaPoolNews.com: Dle. Planes, care este obiectivul acestui eveniment?

Eloi PlanesAceastă şedinţă are de fapt două obiective, în primul rând, în 2013 am finalizat un plan de restructurare pentru grup care a început cu ceva timp în urmă, şi prin urmare, după cum se poate vedea, acum avem o structură mai puternică şi mai eficientă pentru a face faţă unei pieţe exigente. De aceea, a fost necesar să le comunicăm tuturor divizilor şi companiilor grupului că trebuie să sporească motivaţia şi să dezvolte un sentiment de apartenenţă la un lider al domeniului respectiv.
De asemenea, credem cu tărie că lupta la nivelul pieţelor este câştigată de produs. Avem o gamă largă de produse care vin în întâmpinarea tuturor cerinţelor pieţei, şi o bună cunoaştere a acesteia este esenţială. Vastul spaţiu expoziţional şi numeroasele seminarii din cadrul workshop-urilor  le-au permis participanţilor să-şi perfecţioneze cunoştinţele despre produsele noastre. În final, ne-am ocupat de perfecţionarea tehnicilor de vânzare.

ESPN: Care sunt planurile dumneavoastră de dezvoltare la nivel global?

Am făcut recent mai multe achiziţii în zone în curs de dezvoltare, cum ar fi Asia de Sud-Est, Orientul Mijlociu, Balcani şi America de Sud şi la momentul de faţă studiem cu interes mai multe pieţe din Africa.


ESPN: Cum vedeţi piaţa europeană în 2014?

Aparent, chiar şi în ţările cele mai afectate de criză, există primele semne de revenire sau cel puţin de stabilizare a volumurilor de vânzări. Cred că în 2014 doi factori vor fi cruciali în sectorul nostru industrial: Înţelegerea pieţei franceze, care ar putea crea activităţi conexe pozitive pentru multe alte ţări. De asemenea, ştim cu toţii că piaţa noastră depinde în special de starea vremii; O primăvară bună ar putea fi decisivă pentru volumurile de vânzări de anul acesta; din păcate, aceasta este singura variabilă pe care nu o putem controla încă.

 

 

invictus
 

 

 

invictus