Spatex 2012Organizatorii evenimentului Spatex, târgul expoziţional din Marea Britanie pentru sectorul aferent activităţilor de agrement cu apă(wet leisure), au anunţat noutăţile şi îmbunătăţirile cu privire la evenimentul din 2012, care va avea loc în Brighton în perioada 4–6 Februarie.


Numărul noilor expozanţi este mai mare cu 25% pentru evenimentul din 2012, incluzând participanţi din 14 ţări. „Galeria pentru Concepte”(‘Concept Gallery’)  organizată pentru evenimentul de mai sus va fi dedicată produselor care nu au mai fost niciodată văzute la Spatex, permiţându-le vizitatorilor să vadă într-un interval scurt de timp produsele noi cheie reunite într-un singur loc.


Construind pe baza decorului oferit de Hotelul Metropole care a fost recent renovat, organizatorii vă oferă o senzaţie cu totul nouă la târgul expoziţional Spatex, în special în ceea ce priveşte intrarea laterală la târgul expoziţional – despre care se ştie că în anii anteriori a reprezentat o introducere lipsită de strălucire pentru vizitatorii târgului expoziţional.


O altă noutate este prezenţa brandului „Costa Coffee” la etajul superior al târgului expoziţional, care completează barul cu hot dog şi băuturi răcoritoare.

 

Banner Spatex 2012