SPočátkem roku 2016 vás čeká několik vydání – přičemž jedno zcela nové – magazínu Le JUSTE LIEN, který vás bude pravidelně informovat o bazénovém a lázeňském průmyslu, ale umožní vám také účinně a cíleně publikovat vaše sdělení...


Le JUSTE LIEN special UK 2016

SPOJENÉ KRÁLOVSTVÍ

Jako první vyjde Le JUSTE  LIEN Speciál SPOJENÉ KRÁLOVSTVÍ, který bude v angličtině a bude distribuován na výstavě SPATEX od 31. ledna.

 

 

Le JUSTE LIEN Special Benelux n°1

 

BENELUX

Po úspěchu 1. čísla časopis EuroSpaPoolNews připravuje 2. číslo ve speciální edici zaměřené na trh Beneluxu: Le JUSTE LIEN Speciál BENELUX.
 
Magazín vychází ve francouzštině a nizozemštině a je zasílán profesionálům v oblasti bazénů a Spa v Belgii, Nizozemsku, Lucembursku a v severních krajích Francie.
 
Joeri DILS, ředitel BSPA (belgické asociace výrobců a dodavatelů bazénů a bazénového příslušenství) a ředitel společnosti T&A, vydal při příležitosti uvedení této edice na trh následující prohlášení: „Je to velmi dobrá iniciativa, připravovat edici pro země Beneluxu. Zjišťujeme, že v Belgii a v sousedních zemích je touha po wellness stále větší. Lidé budou muset pracovat více a déle, a to vyžaduje nalezení správné rovnováhy mezi aktivitou a odpočinkem.“
 
Profesionálové, pokud si i vy přejetebýt známí na tomto silně rostoucím trhu, můžete v tomto vydání publikovat své sdělení formou reklamy a informací o vašem podniku a jeho produktech. Chcete-li se dozvědět více, kontaktujte nás.
 
 
 
Le JUSTE LIEN Special SWITZERLAND

 

NOVÉ TROJJAZYČNÉ VYDÁNÍ

Připravuje se magazín Le JUSTE LIEN Speciál ŠVÝCARSKO č.1 ! Tato zcela nová edice, věnovaná danému trhu ve Švýcarsku, Rakousku, Lichtenštejnsku a v přilehlých krajích Německa, Francie a Itálie, bude zaslána profesionálům v těchto oblastech.
Vydání bude ve francouzštině, němčině a italštině.
 
Sdělením svých aktualit a novinek zaměřených na tento trh také získáte mediální prostor v těchto 3 jazycích na našich stránkách eurospapoolnews.com, a také v našich zpravodajích.

Chcete-li se dozvědět více o možnosti zaslání svých informací a reklamy,
kontaktujte nás.
 
 
 


ITÁLIE

Jako každý rok, i v roce 2016 bude naše vydání magazínu Le JUSTE LIEN Speciál ITÁLIE distribuováno zdarma na výstavě FORUMPISCINE, od 18. do 20. února 2016.
Budeme přítomni na této 17. boloňské výstavě a 8. mezinárodním kongresu Pool & Spa.

Magazín je vydáván v italštině a všechny novinky a aktuality budou plně reprodukovány na našich stránkách eurospapoolnews.com a v našich zpravodajích.

Chcete-li se dozvědět více o možnosti zaslání svých informací a reklamy, použijte adresu
[email protected].

 
 

Le JUSTE LIEN special MAROC
 
MAROKO

Tento rok také opět naleznete naše vydání magazínu  Le JUSTE LIEN Speciál MAROKO, vydávaného ve francouzštině, který bude zdarma distribuován na výstavě PISCINE EXPO MAROC konané v Casablance od 2. do 5. března 2016.
Profesionálové, rezervujte si místo pro svoji reklamu a dejte vědět o svých novinkách a aktualitách v této edici speciálně zaměřené na trh v Maroku.

Pro získání více informací použijte adresu: [email protected]
Le JUSTE LIEN Special NOUVEAUTES, SPAS et WELLNESS

 

INTERNATIONAL

A samozřejmě se také setkáte s velkou jarní edicí magazínu Le JUSTE LIEN Speciál NOVINKY a jeho přílohou Spas & Wellness.
 
Je vydávána v angličtině a ve francouzštině a zasílána 10 000 profesionálům ve Francii a po celém světě.
Všechny informace jsou přebírány našimi stránkami a zpravodaji, takže můžete oslovit velmi široké publikum profesionálů v segmentu bazénů a Spa.

Chcete-li se dozvědět více, použijte adresu

[email protected]