Ipool2015 logo

Po první fázi, která byla 5. září ukončena prvním hlasováním, si 1. mezinárodní soutěž bazénů na internetu iPool2015 organizovaná serverem EuroSpaPoolNews.com, vybrala svého velkého vítěze.

 

Tento rok se soutěže zúčastnilo čtrnáct zemí: Austrálie, Česká republika, Itálie, Francie, Německo, Španělsko, USA, Belgie, Maroko, Maďarsko, Spojené arabské emiráty, Katar, Nizozemsko a Venezuela.

 

Tento rok budou v soutěži odměněni 3 vítězové, kteří za svou fotografii bazénu obdrželi nejvyšší počet hlasů.

Je to právě Maďarsko, která se projektem společnosti Hydropolis oceněným 453 hlasy odpojila od čela pelotonu. Za ní následuje Francie se společností Renaisens Piscines a Španělsko se společností Nedapool.

 

Porota předá všechny 3 trofeje během veletrhu Aquanale dne 28. října v 17:00 ve stánku bsw (hala 6, stánek D50), do kterého vás zveme na účast na slavnostním předávání ve společnosti zástupců vítězných společností.


První cenou v soutěži iPool2015, udělenou společnosti Hydropool, je dílo pana Didiera Cassiniho ve spolupráci se společností Opiocolor, jeden iPhone a jednoroční reklamní kampaň na serverech PiscineSpa.com a EuroSpaPoolNews.com v hodnotě 10 000 EUR.

 

Hydropolis (Hongrie)

HYDROPOLIS (Hungary)

 

 


Druhou cenou, udělenou společnosti Renaisens Piscines, je jednoroční reklamní kampaň ve stejných médiích v hodnotě 8 000 EUR.

 

RENAISENS Piscines (France)

RENAI'SENS PISCINES (France)

 

 


Třetí cena, která bude předána společnosti Nedapool, má podobu jednoroční reklamní kampaně ve výše uvedených médiích v hodnotě 5 000 EUR.

 

Nedapool (Espagne)

NEDAPOOL (Spain)

 


Děkujeme všem za vaši účast a na viděnou na soutěži iPool2016…