FORUMPISCINENoví účastníci a více než 80 % potvrzených pro nadcházející ročník ForumPiscine: vysoký počet dosud obdržených přihlášek – počínaje společností Fluidra, přes Certikin-CTX, ICS – Istituto per il credito sportivo a Oxymatic by Hydrover (jehož distributorem v Itálii je firma Staes), které vedle sponzorování veletrhu potvrdily svou přítomnost – slibuje opravdu velký úspěch.


Neustále narůstá počet i zahraničních firem, které se rozhodly pro účast na této boloňské události; Česká republika, Francie, Korea, Litva, Maďarsko, Německo, Polsko, Rakousko, Španělsko a Švýcarsko, to je pouze výběr zemí, jež budou na ForumPiscine zastoupeny.

Pro návštěvníky ForumPiscine je exkluzivně na programu množství volně přístupných workshopů, jejichž přípravou se ujaly firmy a organizace sektoru jako Assopiscine (zaštiťující celou událost), EAA – European Aquatic Association, Acquanetwork a Professione AcquaNet.

Dalším důležitým bodem programu je nepochybně rozhovor Andrea Biondiho, předsedy Acquanetworku, a Andrea Massagli, představitele ANIF, s Frédérikem Maurinem Belayem, který je dvacet let vrcholovým manažerem francouzské společnosti Vert Marine působící ve Francii, Belgii, Lucembursku a Švýcarsku, jejíž roční obrat přesahuje 100 milionů eur. Ten během akce Acquanetworku vysvětlí, jak připravovat strategické modely zajišťující vysoké standardy kvality, adekvátní zázemí a procesy rozvoje potřebné k dosažení dostatečného počtu provozů a kladných výsledků.

Úplný rozvrh placených i volně přístupných akcí je k dispozici na stránkách forumpiscine.it