usspa smart spaUSSPA, český výrobce a prodejce masážních bazénů, rodinných spa, termálních Swim Spa či komerčních vířivek od června letošního roku vybavuje všechny své vířivky UNIVERSUM SPA a plavecké bazény Swim Spa speciálním rozváděčem umožňujícím integraci těchto bazénů do inteligentních systémů řízení domů.  Majitelé tak získávají možnost prostřednictvím těchto inteligentních systémů svá zařízení ovládat a mít přehled o jejich chodu. 

 

Rozváděč, který tvoří „mozek“ bazénu či vířivky a řídí provoz a ovládání nezbytných funkcí, pro USSPA vyrábí v souladu s nejpřísnějšími evropskými normami společnost Astrel, která do něj zařadila nejen nejmodernější hardware, ale také software specificky upravený pro potřeby výrobků USSPA.

 

Ve světové premiéře byl tento nový rozváděč použitý ve vířivkách USSPA představen na mezinárodním stavebním veletrhu Construmat ve španělské Barceloně v květnu letošního roku. USSPA se tímto krokem zařadila mezi první dodavatele vířivek v Evropě, kteří tuto integraci nabízejí.