Espn Veletrh bazénů Piscine Expo 2012, který se odehrál ve dnech 2. až 5. května 2012 v Istanbulu, byl jedním z krásných a dobrých veletrhů tohoto jara. Byl kvalitně zorganizovaný firmou Hanovre-Messe A.Ş. Sodeks Fuarcilik v Istanbulu v největším výstavním centru v regionu Eurasie.

 

Proběhl paralelně s dalším veletrhem ISK-SODEX, což nám umožnilo vidět mnoho návštěvníků z dalších odvětví, jako vytápění, instalatérství…


65 firem z 5 různých zemí se účastnilo tohoto posledního ročníku podporovaného UHE, Tureckým sdružením odborníků v oboru bazénů, na celkové ploše 3 150 m².
 

See slideshow

Slideshow

 

Podle organizátorů tuto velkou událost navštívilo 6 400 národních a mezinárodních návštěvníků. Server EuroSpaPoolNews –oficiální mediální partner akce – který se již dvakrát zúčastnil veletrhu Bazény a spa v Istanbulu, zde vystavoval poprvé.

 

To bylo také poprvé, kdy byl vydán časopis „Le JUSTE LIEN“ v tureckém jazyce. Zdarma bylo na veletrhu rozdáno okolo 2 000 výtisků a přítomní vystavovatelé byli velmi šťastní, že si mohli přečíst informace a novinky v našem časopise ve svém jazyce.


Všimli jsme si velmi vysoké kvality stánků, některé byly dokonce velmi působivé. Během celého veletrhu panovala příjemná atmosféra a byli jsme velmi dobře přijati sdružením UHE, jejím předsedou a místopředsedou.


S podporou turecké vlády hraje výstava Piscine Expo 2012 klíčovou roli pro národní a mezinárodní obchod s bazény, saunami a pro sektor SPA a podle organizátora umožní vytvoření nových obchodních vztahů uvnitř země i v zahraničí.


Loïc BIAGINI pro EuroSpaPoolNews

 

Tum Plastik AstralPool
Meta Havuz Arites
Er Kalip Zodiac