Rémy Vernoux

Rémy VERNOUX

 

Po převzetí společnosti S.R.B.A. v roce 2009 se Rémy VERNOUX pouští do nové výzvy vytvořením VISION TECHNOLOGY, zůstává tak stále v oboru bazénů, ale konkrétněji v oblasti formování za tepla, lisování plastů, kompozitních materiálů…


Za tímto účelem převzal plně robotizované výrobní zařízení firmy VERSION COMPOSITE, které od její likvidace stálo. Od listopadu 2011, data převzetí, provedl se svým týmem kontrolu součástek, surovin a výrobního procesu.

Od dnešního dne byla obnovena výroba v celé šíři dobře známých schodišť, technických zázemí, lázní, filtračních stěn a nového inovativního, hravého a aktuálního výrobku Blue Vision®, minibazénu menšího, než 10 m².

Rémy Vernoux dans l'usine Vision Technology

Rémy VERNOUX v produkční jednotce
VISION TECHNOLOGY

 


Je to bazén, který nevyžaduje licenci, nebo stavební povolení. Jedná se o patentovaný systém, vybavený protiproudem, balneoterapií, vyhříváním…Dodává se připraven k instalaci (3 dny na instalaci stačí).

Kromě působení na francouzském trhu Rémy Vernoux mohutně rozjíždí vývoz, přičemž se spoléhá na zákazníky S.R.B.A. po celé Evropě: Česká a Slovenská republika, Itálie, Belgie, Německo, Rumunsko…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

siège VISION TECHNOLOGY

 

 

 

 

VISION TECHNOLOGY
Zone industrielle Plancieux
42210 MONTROND-LES-BAINS

FRANCIE
Tél : +33 (0)4 77 02 11 01
Fax : +33 (0)4 77 39 91 83

[email protected]
www.visiontechnology.fr